Joc Foc i Aigua 1: al temple del bosc en línia

Joc Fireboy and Watergirl 1: in The Forest Temple

Foc i Aigua 1: al temple del bosc (Fireboy and Watergirl 1: in The Forest Temple):

Sparkle i gota que viatgen junts només perquè cada un d'ells pot recollir les seves joies sense por de caure en el parany. Premeu la palanca per activar l'ascensor i obrir la porta. Els herois han d'ajudar-se mútuament. Intenta passar els nivells dels dos personatges alhora. En el joc has de recollir la màxima quantitat de diamants. Per obtenir alguns diamants hauran d'aprendre a utilitzar la plataforma en moviment i ser capaç de moure en els blocs de formigó de direcció dreta.
Llums d'Aventura i comptes faran que sempre poden muntar, perquè els nostres petits herois, aquesta vegada donant voltes per un lloc molt misteriós - Temple del Bosc. Aquí, a cada pas dels nois que esperen girs vertiginosos i voltes que poden acabar molt malament, si el temps no els diu de la manera correcta a terme. Els nens, al seu torn, informen, hauran de resoldre diversos puzles que obriran la porta a la llibertat d'aquest lloc fosc. Vostè, com el cap d'un petit equip, haurà de prendre sobre les seves espatlles tot el lideratge de l'organització d'accions coordinades que implícitament nois realitzar, perquè ells, també, ja bastant cansat d'aquests llocs i tenen tant volen tornar a la seva extensió a casa. El més important, recordeu que l'aigua i el foc - les coses no són compatibles, així que vés amb compte d'aquest tipus de trampes enginyoses, en el qual de tant en tant pujar els nostres caps calents!
Anar a través de tots els laberints en el joc, evitant nombroses trampes i obstacles. Pots jugar sol o amb un amic, això és. k. Caràcters són controlats per diferents tecles. L'èxit que jugui!

" "

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes