Joc iPlayer: A la finca en línia

Joc iPlayer: Lets Farm!

iPlayer: A la finca (iPlayer: Lets Farm!):

Joc en línia a la granja! Navegador, i requereixen inscripció. En completar només tres versos, obtindrà predis propis. Ara pot convertir gradualment en una finca de luxe i rendible, sembrant camps, plantant llavors i plàntules. Per a cada cultura assignat a una àrea separada per collir més fàcil de recollir. I això era ric, les plàntules s'han de regar i les males herbes males herbes. Primer va a fer tot a mà, però amb la venda de gra i fruita, que acumular la quantitat de compres útils. Al principi serà una tècnica senzilla, però aviat estarà disponible per a un rendiment més complexa.
Vostè necessitarà sistema de reg, recol·lectores, tractors, maquinària per a la sembra. Continuant a jugar a la granja, vostè serà capaç de construir edificis en els quals les matèries primeres es converteixen en productes. Costa més, i la renda creixerà ràpidament. Tots els edificis i els recursos estan relacionats entre si, i si és necessari per fer pa, posar el molí per produir farina, després la fleca. A més, cal ous i la llet, de manera que la raça de vaques, gallines i altres animals. Un altre tipus d'ingressos serà la cooperació amb els restaurants i punts de venda. Ells compren regularment els seus productes, sinó que porta no només l'ingrés i imposa una responsabilitat. Ara, també cal vigilar de prop la collita en el moment d'enviar el següent lot de comprador. Si se li passa el moment, el contracte es donarà per acabat i es perdrà un client valuós.
Podrà gaudir d'una agradable xerrada amb els jugadors. Ells poden organitzar ofertes i participar en competicions, compartir secrets i consells. També és útil per realitzar tasques de la granja de iPlayer Anem a jugar cada dia per rebre regals i acumular punts. A mesura que passa el temps, la seva granja serà enorme, i que segueix sent rendible, hem d'esforçar constantment.

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes