Joc iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm en línia

Joc iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm

iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm (iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm):

Camps de batalla en línia del joc de navegador Eldhelm va ser llançat en 2014 Però ara segueix evolucionant, adquirint actualitzacions i millores. Aquest és un producte de la fantasia, on els jugadors no lluiten amb espases i les targetes, per la qual cosa el seu progrés i es llança sobre la taula. Per familiaritzar-se amb els elements bàsics i les classes, cal registrar i començar a jugar els camps de batalla de Eldhelm. Estudia el mapa: combatents, tiradors, Orco, mags, elfs i homes. Atès que cada dotat de certes qualitats, que efectivament actuen contra targetes un de l'oponent, però inferior als altres. La força de cada un es pot millorar si els poses en combinació amb les cartes: un mític, èpic, únic, rar, elit.
Primera ronda de la formació és útil de passar per tenir una idea de la jugabilitat. Guiats punters i informació a les finestres pop-up, vostè entendrà com jugar les seves cartes en iPlayer de batalla de Eldhelm. Moviments no són molts, i cada carta té un lloc corresponent al camp. Quan s'acaba la ronda, es resumeix per identificar el guanyador per punts. De vegades, els punts es cremen, si l'oponent ha recollit més d'exitosa combinació razdushit capaç seu tàndem.
Més concretament, quins progressos s'han aconseguit, digui-li al camp de la informació, on els seus assoliments estan pintats en punts: Fet banda i banda, el mal a tu mateix, combos, cura, cops de puny bloc.
Fins a la data, les targetes de Battlefield Eldhelma creat molt, però segueixen arribant. Cada un ha de ser estudiat per la lectura de les seves característiques, i tractar de recordar. Durant el joc, la seva col·lecció per esdevenir un enemic perillós i lluitar amb cap jugador menys digne en temps real. Portarà una nova experiència i l'ajudarà a perfeccionar les seves habilitats.

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes