Marcadors

Joc Indy Cat en línia

Joc Indy Cat

Indy Cat

Indy Cat

Joc en línia Indy Gat, aquesta versió del joc de "tres en una fila", i el personatge principal - Gingebre gat que viatja a diferents països a la recerca de bobina Destinació i altres artefactes interessants. Amb ell es visita l'antiga Grècia, França, Itàlia, Holanda, el Pol Nord, Àsia i altres llocs colorits, reunint en els elements colorits, recollint estrelles i van obtenir la moneda del joc - arcs.
Indy gat pot jugar immediatament després d'un registre ràpid i accedir a través de la seva xarxa social. Aquí es troba el procés d'aprovació dels jugadors entusiastes. Ells compartiran les seves experiències i oferir maneres per passar eficaç i cors compartits, si utilitza el seu.
Cinc de cors - una vida junta. Desapareixen un per un, si es perd la ronda. En la recuperació va prendre tres dies, durant els quals van a dur a terme les tasques. Però ometre aquest pas ajudarà a diners reals, per als que es poden comprar nous cors, o comprar-los per les seves arcs, si té prou.
A cada nivell iPlayer Indy gat necessita per guanyar tres estrelles, i només llavors seguir endavant. A poc a poc hi haurà tals artefactes útils: Fuet, més vida, bombes de colors, boles, pota de gat màgia, monedes, cancel·lació de viatges, cristal·lització i temps de congelació.
Cada artefacte té les seves pròpies característiques i sobretot ajuda a superar difícils situacions de joc. L'ús d'un cert element, cal esperar per a la seva restauració. Fes-los servir només quan realment és necessari, per tal de preservar els moments decisius. Pot passar que els objectes en el camp alineades desfavorablement, i no es pot fer el següent moviment. La manera més efectiva és de superar el nivell, i per a això només cal recarregar la pàgina. Ara és el moment d'iniciar el joc, on una gran quantitat d'esdeveniments interessants.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more