Joc iPlayer: Cel en línia

Joc iPlayer: Heaven

iPlayer: Cel (iPlayer: Heaven ):

Bell joc en línia el Cel, és un còctel de diferents gèneres, on hi ha elements de la diversió d'estratègia per torns i de rol jocs de lògica. Després d'entrar a través d'una xarxa social o el registre s'obté la Illa Errant. Però està lluny de ser el paradís, el que vostè pensa. Una vegada que era només potser, però ara es porta a terme a l'illa de terribles batalles entre les faccions, que es van unir 3 culte. Vostè es converteix en un arbre Guardian que creix en el centre de l'illa i és sagrat. Primer vostè ha de fer una elecció a favor de culte de Festejos, Defensar, Verge, o l'horror, pena, Destructor.
Per desenvolupar la seva illa, has de jugar el cel i construir una cova, una escola de mags, botiga i sorra. Cada un d'ells millorar per millorar les característiques i capacitats dels edificis. D'ells, en cada un pot obtenir habilitats addicionals. Per exemple, a l'escola de mags a obtenir nous encanteris o habilitats perfeccionar els ja existents; a la botiga per comprar articles d'equips de millora, i la cova que promet atorgar innombrables tresors. A poc a poc, es guanya la vida i poder adquisitiu, els diamants i vidres - la moneda del joc.
Batalla en el cel iPlayer es produeixen a la sorra després que els jugadors hagin col·locat els personatges. Cada assigna un paper: una mica de "diversió" al cos a cos, un altre metge de les víctimes, altres encanteris. Per fer un moviment, escolliu un element: el crani, ankh o pedra de color i, a continuació, digues-ho a moure la gàbia, que es troba dins d'un pas (a dalt / a baix o esquerra / dreta). El progrés es fa quan un nombre és tres o més peces iguals. Cada objecte té la seva pròpia força i és capaç d'infligir dany a l'enemic. Derrotat perdre els seus recursos, i el guanyador es porta la runa, vidres i experiència.

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes