Marcadors

Joc Tanki Online en línia

Joc Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online és una altra experiència tridimensional emocionant per als jugadors que els agrada disparar. El joc va ser creat en la versió del clàssic tanc de batalla, que estaven de tornada a la consola de jocs dandi 1990. Van colpejar tota la seva bellesa i el joc, però avui en dia vostè serà capaç de jugar a una versió tridimensional de la sala de jocs en la manera multijugador.
Al començament del joc vostè haurà de registrar-se i passar per una petita formació que li dirà com executar els seus tancs, com desenvolupar els seus oponents i guanyar. Després de la formació vostè serà capaç d'obtenir uns bons per a un major desenvolupament.
Abans del començament de la batalla per obrir la llista d'aplicacions, que es pot veure en qualsevol batalla s'uneix. Mira això amb molta cura, i si vostè és un principiant, no ficar-se en baralles serioses. També pot organitzar la seva pròpia batalla, si no es troba una llista adequada. En Tanki online disposa d'un garatge, en el qual l'acció principal del joc, llavors vostè pot comprar nous tipus d'equips, millorar les existents. La millora inclou la quasi totalitat de la maquinària de guerra, d'erugues de barrils d'armes i municions per a ells. No martellejar sobre bons diaris que l'ajudin en el desenvolupament, més premis i recanvis.
En cada batalla diferents condicions de guanyar, en funció de la manera de seleccionar o crear vostè mateix. Quan sigui necessari per destruir a tots els enemics, en algun lloc de mantenir la seva pròpia base de dades en jugar com un equip, però en algun lloc i capturar la bandera enemiga. En el joc d'assignar una gran varietat de recursos, la selecció d'ells es pot millorar la seva tanc en un moment determinat, però recordeu que els seus enemics també són conscients dels bons, així que vés amb compte.
Les monedes també són diverses, pot ser com fer i compra. Per vidres, que es venen per separat, vostè pot comprar les armes més poderoses i accelerar la modernització de les unitats de combat.
Tancs en línia fàcil de manejar només unes poques tecles per al moviment i l'acomiadament, hi ha una característica que pot convertir la torre en la qual la pistola. Derrota als teus enemics i guanyar experiència que desbloquejar nous beneficis que donen entrada a la lliga i crear els seus propis clans.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more