Joc iPlayer: Barbara en línia

Joc iPlayer: Pool online

iPlayer: Barbara (iPlayer: Pool online):

En l'antiguitat, el món era bastant difícil. Tribus bàrbares van tractar d'apoderar-se de noves terres. Un cop al món dels jocs en línia Bàrbara, es pot sentir la ferotge batalla. Un cop al món, es pot anar força interessant aprendre com comportar-se al camp de batalla, com construir edificis. Durant tot el curs reculli una gran quantitat de recursos per iniciar el camí de la conquesta.
La primera cosa que vostè necessita per construir el seu castell. La construcció es portarà algun temps, però no et preocupis, un edifici es construeix, es pot fer i altres coses, com la collita. Quan estigui llest per unir-se a la batalla amb l'enemic, conscient de l'estratègia - és la part més important de la batalla, que afecta la seva victòria o la derrota. Juga en línia Barbara curiosament, aquí trobareu una gran quantitat de nou i serà capaç de desenvolupar les habilitats de la guerra.
Després de la batalla està involucrat en el desenvolupament de l'estat, per repel·lir els atacs dels lladres que intenten apoderar-se dels seus actius. Juga emocionants mini-jocs, que també li portarà un munt de bons premis. També en el joc té una botiga de jocs on es poden comprar vidres especials que l'ajudaran a desenvolupar de forma ràpida i guanyar la batalla més difícil.
IPlayer Barbara en línia - li donarà una experiència inoblidable de la partida amb la gent real, perquè en primer lloc es pretén comunicar. Crear aliances - aliances, s'uneixen per destruir caps èpiques. Així que vostè pot convertir-se en el líder del seu propi gremi. Fer noves amistats a la recerca d'amics i aliats, tot això li donarà un món de bàrbars.
El seu nou regne situat a l'extrem nord. Habiten els bàrbars brutals que estan preparats per conquerir nous territoris. Això no és un assumpte senzill, se'ls ajuda. Tan aviat com vostè es troba en un bàrbars de jocs en línia alhora notar els grans gràfics i disseny de so. Abans de fer res escoltar amb atenció al seu mentor que l'ajudarà en el desenvolupament de l'estat.
Un cop al món, que se submergirà immediatament en la batalla. Els murris no estan adormits, i tracten de destruir. Recull totes les tropes - obrir el mapa i atacar primer. Després de guanyar, s'arriba a experimentar molt del seu caràcter i les tropes també serà capaç d'obtenir una bona recompensa. Juga en línia Barbara no serà un més entre els seus enemics i aliats serà la gent real. Amb ells vostè serà capaç d'anar en un llarg viatge per guanyar els premis més valuosos i es reunirà amb els monstres més perillosos d'aquest món.
No es deixi portar només les batalles, perquè per crear un exèrcit veritablement poderós haurà de desenvolupar el seu castell. Utilitzeu els recursos que poden ser extrets tant militars com a mitjans pacífics. Construir una varietat d'edificis, millorar-los, però recorda que tots els recursos necessaris. Per accelerar el procés, vostè pot prendre avantatge de vidres especials.
Barbara línia iPlayer pot desenvolupar les habilitats dels assumptes militars, així com presentar als nous jugadors. Si t'avorreixes de jugar sol, s'inscriu en un gremi o crear el teu propi. La participació en els esdeveniments que tenen lloc tots els dies aconseguir recompenses addicionals. Desenvolupi la seva nou món i gaudir del joc.

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes