Marcadors

Joc Knights and Brides en línia

Joc Knights and Brides

Knights and Brides

Knights and Brides

La trama del joc Fidelity: Cavallers i la Princesa en línia es desenvoluparà en diferents direccions. Una d'elles serà per als cavallers - l'altre per a dames de la societat. Els poderosos cavallers prefereixen lluitar en sorres i bella dama per tenir cura de la finca i entretenir els seus fans una varietat de llaminadures.
Vostè s'enfronta a una difícil elecció. Per començar amb el sexe del personatge i els seus tipus. Les nenes seran capaços de convertir-se en un elegant i enèrgic i encantadores dames riques. Els joves podran triar entre cavallers bons o atrevits. Des del que triï depèn del seu patrimoni, que a la llarga ha de ser oberta en el futur. Juga Fidelity: Cavallers i la Princesa puguis en un parell, i sol. Més tard, una parella, sempre es pot trobar. Quan el cavaller va enviar a lluitar i el dedica a la seva dama, ella li recompensa amb regals. Però si la societat dama tractar el seu cavaller deliciós plat fet a casa, la seva força augmenta moltes vegades, donant més possibilitats de guanyar el partit.
També, vostè ha de desenvolupar l'agricultura, alimenta diversos animals, cases collita de construcció i molt més.
iPlayer Fidelity: Cavallers i la Princesa és perfecte per a activitats d'oci. El joc és molt colorit i té un bon disseny de so. Trobar amics i seguir endavant missions emocionants i missions junts. Vostè pot comprar articles addicionals de la botiga de joc, però per a la diversió, ja que diuen que has de pagar molt car.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more