Marcadors

Joc My Little Farmies en línia

Joc My Little Farmies

My Little Farmies

My Little Farmies

Vida Galàctica en línia - una estratègia militar fascinant que li dirà la increïble història de Starling. En un dels propers dies meravellosos al planeta aparegut Faerbit criatures del mal i va haver de reforçar la seva construcció i defensar dels seus atacs constants. Mentre que ell és la destrucció que ha de construir i enfortir l'assentament molt ràpidament.
La seva tasca principal - és ajudar els habitants del planeta per destruir els dolents. Comenceu amb la construcció de la base, els recursos miners necessaris per a la construcció d'edificis i fortificacions. Al començament de la vida galàctica que haurà de jugar una mica de diners i recursos, així com una botiga en la qual vostè va a adquirir tots els edificis i contractar un exèrcit. Construir tallers que ajudaran a explorar noves tecnologies per millorar els edificis. Si són atacats per l'enemic, tractar de repel·lir l'atac i immediatament anar a la conquesta del món des que va entrar l'enemic. Mentre que les seves forces es van afeblir ha de ser fàcil de conquerir. Després de la victòria es pot obtenir una gran varietat d'articles, monedes i fins i tot la destrucció de valuosos artefactes de caps èpiques.
vida iPlayer Galàctica s'uneix a molts jugadors que són com vostè estan tractant de sobreviure. Intenta unir forces aliar-se amb els amics. Amb el suport d'amics, vostè serà capaç de superar molt més poderosos monstres que habiten el planeta i per aconseguir els articles més valuosos. Vostè pot comprar moneda del joc per accelerar el procés de liquidació, i també pot comprar els punts de bonificació i molt més per ajudar a aturar el mal.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more