Joc iPlayer: Operacions Desert en línia

Joc iPlayer: Desert Operations

iPlayer: Operacions Desert (iPlayer: Desert Operations ):

Navegador d'estratègia militar basada Operacions del Desert en línia és perfecte per a aquells que volen prendre el domini del món. Treballar en equip amb diversos jugadors, hauràs de destruir als teus oponents. No obstant això, al principi del joc podràs absolutament sol, és el que ajuda al seu guia que li donarà a conèixer el curs de les coses, el que farà. Escolteu amb atenció a ell i anar a conquerir el món.
Com la majoria dels jocs de guerra - un joc comença amb la construcció de certs edificis, aquest edifici és l'Estat Major. D'ella es mantindrà tots els seus assumptes militars i polítics. Quan vostè necessita per reunir prou recursos per construir i mantenir un exèrcit. Aliments per als soldats és també molt important, sense ella no poden guanyar la batalla. Construir casernes, recessos, aeròdroms i altres coses que poden ser útils en la batalla. Per millorar les seves tropes necessiten per desenvolupar noves tecnologies o es pot realitzar espionatge, que també li portarà un lleuger avantatge. Operacions Desert juguen molt interessant, desenvolupa habilitats estratègiques, vostè pot trobar útil en el futur.
Operacions Desert iPlayer està destinat principalment per a les xarxes socials. Si tens prou amics i crea la teva pròpia aliança sense cap problema. Quant a convidar a amics guanyaràs bonificacions addicionals. En aquest món, res es queda quiet, que està desenvolupant juntament amb vostè, així que vés amb compte amb les innovacions i els utilitzen en la seva totalitat.

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes