Joc iPlayer: Romadoria en línia

Joc iPlayer: Romadoria

iPlayer: Romadoria (iPlayer: Romadoria ):

Si alguna vegada has addicte coneixement de l'antiga Roma, el joc Romadoria línia per a vostè. Aquesta nova estratègia en el seu gènere que té en l'antiga era, on vostè pot crear la seva pròpia colònia. Participar en el desenvolupament econòmic i militar de la colònia i més tard pot ser convertit en els drets de propietat de la província. Desenvolupament l'ajuda a prendre part en la competència per la dominació del món.
Inicialment jugar Romadoria ajuda i desenvolupar la seva colònia s'experimentarà assessors. Remulli fins a aquest tediós procés de la política econòmica i social de la regió. Una vegada que la reconstrucció de les seves principals edificis i establir una vida a la colònia, a continuació, obrir els partits del sistema. Cal que dedicar temps per al desenvolupament dels assumptes militars. Construir un exèrcit, entrenar, fer que el personatge principal, que s'encendria caminades i conquerir artefactes i tresors antics, així com per capturar noves terres. Explori una varietat de la lluita contra la construcció del que serà útil en situacions diferents - pot ser com el setge de la ciutat, la batalla urbana habitual o camp de batalla. Cada tipus de forces pot participar només en certes batalles.
iPlayer Romadoria combina múltiples jugadors de tot el món, per trobar amics, no és difícil. Però recordeu que no tothom va a ser els teus amics, així que quan va a desenvolupar el seu assentament tractar d'unir-se al clan, per crear un sindicat, o per anar directament a l'aliança. No us oblideu de la botiga de joc on molts privilegis per als jugadors.

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes