Marcadors

Joc Ós de peluix dels zombis de la metralladora en línia

Joc Teddy Bear Zombies Machine Gun

Ós de peluix dels zombis de la metralladora

Teddy Bear Zombies Machine Gun

En el món modern s'ha creat un gran nombre de pel·lícules, jocs i entreteniment que involucra altres zombis. I, per descomptat, a tots els agrada als morts, a partir del qual la sang comença a bullir en el cos i augmenta la quantitat d'adrenalina. I espero que igual que els morts vivents, perquè el joc de l'ós de peluix zombis de la metralladora del forat que acaba amb ells. I mentre vostè es troba en el món dels óssos, i els zombies seran presentats aquí per aquests animals. Un gran nombre d'aquests óssos, zombis tractarà d'obrir-se pas cap als animals indefensos del món i convertir-los en la seva pròpia espècie. Van trobar només un ós, que no té por de interposar-se en el seu camí, aixecant una petita barricada, perquè va a disparar als morts. Però necessitava un assistent, i que vostè estarà en el joc Óssos Zombie: El foc d'una metralladora. Vostè ha de aixecar-se totes les nits de la caixa i obrir foc sobre els morts que estan tractant de trencar més enllà de vostè. Per destruir-los haurà de moure la vista, feu clic al punter del ratolí en la direcció correcta. Després que s'ha de mantenir premuda la pintura per tal d'obrir foc contra l'enemic. Intenta no oblidar, ja que li donarà l'oportunitat de trencar més enllà dels zombis de la seva línia defensiva. Per tornar a carregar l'arma que haurà de fer clic al cercle gran, que apareix immediatament després que la botiga no romandrà cartutxos. Com més ràpid es pot fer, com més ràpid es reprèn a disparar als zombis, inexorablement se li acosti
Cada nit es prepararà nous membres d'aquest misteriós món dels zombis, que per descomptat serà més fort i més ràpid. I per tal d'impedir l'atac de bogeria, vostè tindrà l'oportunitat de dur a terme actualitzar el seu armament, elevant el magatzem de municions, la potència i la velocitat de les bales volen. A causa d'això vostè serà capaç de sobreviure cada nit, matant a un nombre cada vegada més gran d'aquests terribles morts ósses. Jugar al joc Zombie Bears: El foc d'una metralladora pot ser tan llarg com vostè té aquesta vida. Inicialment, vostè tindrà 20 dels cors, que disminuirà a mesura que els zombies es trencaran més enllà de la seva línia defensiva. Un zombi - una vida. Per tant, vostè i ha de mostrar totes les seves habilitats en el tir a blancs en moviment, per tal de passar per totes les nits fosques i salvar el món de l'amenaça, per fer front a la qual ningú pot, excepte vostè. .
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more