Marcadors

Joc esquirols Vestir en línia

Joc Squirrels vs Zombies

esquirols Vestir

Squirrels vs Zombies

El joc Esquirols Vs Zombies ens va a anar amb vostè en les profunditats de l'espai. Hi ha un planeta viu una proteïna de la llavor raonable. Durant segles, es dedicaven a l'agricultura, van estudiar diverses ciències - en breu durada com nosaltres. A mesura que l'un dels científics van dur a terme experiments en la millora dels fertilitzants i una mica desordenat amb productes químics. Quan es ruixa sobre el pla de camp de prova accidentalment va volar sobre el cementiri, i la droga era al cementiri, i pel fet que estava mort i tornat a la vida convertit en zombis. Ara bé, aquesta horda de monstres que es mouen a un dels assentaments de la proteïna amb l'objectiu de esborrar-lo del mapa. És vostè un dels oficials de l'exèrcit de la tribu, i ara cal organitzar la defensa dels assentaments. Els seus soldats rake per l'arsenal de femelles especials, que quan es disparen són capaços de matar els monstres. Ara el seu treball és posar esquadrons defensius en la manera de seguir a un zombi que reben el seu sector d'incendi i ha de destruir l'enemic encara està als afores. Per assassinat se li donarà punts. També feu clic sobre les estrelles que apareixen en el camp que li donaran diners. En ells es pot contractar nous empleats, així com per explorar noves estructures defensives. Amb cada nivell el nombre d'enemics augmentarà, i els monstres són variades. Per tant vostè com l'oficial responsable de la defensa haurà d'arribar al seu moviment. Es va a desenvolupar en tu estrateg Talen i la intel·ligència
Joc Esquirols Vs Zombies és un joc molt fresc, així com gràfics de funky i música. Descarregar-lo en qualsevol dels seus dispositius favorits, i simplement divertit per passar el temps. A més, es pot jugar, ia Internet. Si desitja veure el seu progrés a continuació, només ha d'anar una altra inscripció. Això li donarà l'oportunitat de veure l'èxit d'altres jugadors i mostrar la seva. Gaudir del joc i passatemps.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more