Marcadors

Joc Jelly Supervivència en línia

Joc Jelly Survival

Jelly Supervivència

Jelly Survival

En el joc de la gelea de supervivència entrarem en un món fascinant conte de fades on viuen les gotes de goma. Entre ells hi havia dos germans inquieta i alegre Todi i Jim. La seva curiositat i la set irrefrenable d'investigació sempre està empenyent ells en aventures. Avui en dia, van decidir visitar la vall remot, on segons la llegenda, el poble de les seves vides ancià que saben un munt de coses interessants. Vostè i jo unir-se a ells en aquesta aventura. Davant nostre hi ha un camí a través del qual els nostres herois corren, s'omple amb una varietat de trampes i obstacles. Vostè i jo hem de passar els nostres personatges perquè no caiguin en ells i no moren. En el camí, recollir monedes d'or, que li donarà l'oportunitat de comprar una gran varietat d'eines que poden ser útils als nostres herois en el camí. Amb cada nivell el nombre de trampes augmentarà i haurà de mostrar les meravelles de la destresa per evitar-los. els nostres herois es poden controlar amb el teclat de control i un ratolí
Joc Jelly Supervivència guió bastant hilarant, que juntament amb els bells gràfics manté als jugadors de tensió i els dóna un bon estat d'ànim. Ella desenvolupat sobre la base de la tecnologia HTML5 i està dissenyat més en dispositius tàctils. Descarregar Jelly Supervivència en el dispositiu i gaudir dels seus moments favorits del joc. També pot convidar els seus amics a participar o per mantenir la competència entre els altres jugadors. Però per això, ha de passar el mínim de contractació, a continuació, es mostrarà tot el seu progrés en el seu perfil de jugador.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more