Marcadors

Joc A baix Del Pujol en línia

Joc Down The Hill

A baix Del Pujol

Down The Hill

Tenim davant nostre un nou joc emocionant baixant la costa de l'empresa SOFTGAMES, que s'especialitza en la producció de jocs per a dispositius amb pantalla tàctil. Avui en dia, per la voluntat dels autors del joc que avanci ràpid en el meravellós món de Lego on una varietat de divertits personatges vivim. Timi un d'ells. Ell és l'home jove divertit i valent i l'aventura sempre estimat. Com està muntant en la seva bicicleta no va arribar al que aquesta anomalia i es va trobar a una alta muntanya. Ara té un camí perillós cap avall. Aquest camí està ple de perills i trampes diverses, en què no es pot entrar. Després de tot, si succeeix que el nostre heroi morirà. Haurà de ràpidament orientar i construir una ruta de descens, ja que el joc té un límit de temps i la part superior del descens de la muntanya. Per tant us recomanem que donar-se pressa. Amb cada nivell el quilometratge augmentarà la complexitat i la velocitat de tractament també. personatge es controla amb les tecles de fletxa d'un teclat d'ordinador
Joc de Down The Hill difereix escenari ben pensat fora del joc, uns gràfics i música divertida. Tot això no deixa indiferent ni un sol jugador. A mesura que el joc es desenvolupa el pensament lògic i l'atenció, i està dissenyat per a jugadors de qualsevol edat. Descàrrega més ràpid cap avall del turó en el seu ordinador portàtil, telèfon amb pantalla tàctil o tauleta i gaudir del joc. També pot portar als seus amics al joc o participar en competicions entre d'altres jugadors. Però per a això s'ha de sotmetre a un control mínim en línia o utilitzar per entrar en qualsevol dels seus comptes de xarxes socials. Llavors, del seu progrés en el joc sota del turó es mostrarà en el seu perfil de jugador.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more