Marcadors

Joc poc Alchemy en línia

Joc Little Alchemy

poc Alchemy

Little Alchemy

En l'antiguitat vivim alquimistes que podrien connectar-se als diversos elements que permeten obtenir noves substàncies i objectes. I els antics alquimistes eren persones grans amb llargues barbes. I no és d'estranyar, ja que aquesta formació va deixar tota la seva llarga vida, i que podrien no conèixer tots els secrets d'aquesta fascinant ciència. no es pot dir sobre tu, el meu jove amic, perquè davant de vostè joc Little alquimista, on es pot fer màgia real. Va a connectar els diversos articles aquí, el que li permet crear nous elements. ¿I tot això va a estar en el món buit, el que sens dubte serà transformat després d'haver tingut una mà. Inicialment, vostè tindrà 4 elements: foc, aigua, aire i terra. Començar a connectar-se entre si utilitzant una combinació concebut. A poc a poc, el joc Little Alchemy li donarà més i més elements nous. I tots ells vostè serà capaç de connectar-se de nou, ampliant d'aquesta manera el seu propi conjunt d'objectes i propietats. I a poc a poc, en aquest món hi haurà ciutats, pobles, núvols, volcans, rius i més. Tot està limitat únicament per la seva imaginació, perquè jugar el joc Little alquimista pot ser gairebé infinitament. tot el que els articles 560 i característiques diferents estaran disponibles, que es pot obtenir. Joc en Little Alchemy joc és molt simple. Només ha d'anar a través dels articles regió del braç dret seleccionat en l'espai de joc. superposar entre si. Si es pot connectar, a continuació, girar a l'instant que succeeixin, i es convertirà en el propietari del nou objecte. A poc a poc, es pot obtenir més i més objectes complexos. que li permetrà desenvolupar aquest món en el que molt aviat serà capaç de suportar la vida gràcies als seus esforços. Algunes receptes de joc en línia de HTML5:
Aigua-aigua = mar
maó d'argila refractària =
Maó Maó = paret de maó. Aquesta és només una petita part del potencial d'aquesta aplicació, espero que vostè serà capaç de resoldre totes les receptes d'alquímia misteriosos i després es pot passar per un alquimista real, la qual està subjecta a gairebé tot en aquest món.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more