Marcadors

Joc Edat de Pedra cotxe Aventura en línia

Joc Stone Age Car Adventure

Edat de Pedra cotxe Aventura

Stone Age Car Adventure

Avui en dia, el joc de l'Edat de Pedra cotxe aventura ens trobarem amb que és el favorit dels nostres petits Picapedra família. En recordar que estan vivint en l'Edat de Pedra, i la seva vida és una aventura contínua. A mesura que el cap de la família va decidir arribar a un cotxe. Ha acumulat el cap per la nit, i finalment va inventar el primer cotxe del món. Ara ha de ser provat, carregar a la crida prova de maneig del nou cotxe. Anem a prendre part activa en ella. Tenim davant nostre un camí ple de tot tipus de trampes, obstacles, fracassos a terra i salts. Tots Serà com per complicar i ens ajudarà en el joc. El nostre heroi tindrà una sobrecàrrega al cotxe a una velocitat determinada. Totes les trampes només ha de saltar per sobre. Una vegada que la màquina més a prop d'ells només cal fer clic a la pantalla i fer que el nostre salt heroi i volar per sobre d'un obstacle. En el camí, recollir enormes diamants, que li donarà els punts de joc. Per a això, aconsegueix diferents bons que l'ajudaran a augmentar el nivell de vida o per reparar el seu cotxe
Edat de Pedra joc de cotxes aventura és tot un interessant i ben dibuixats gràfics. L'obertura de la diversió Edat de Pedra cotxe aventura que passarà el seu temps de participar en les emocionants aventures del cap dels Picapedra família.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more