Marcadors

Joc lluita de la bola en línia

Joc Snowball Fight

lluita de la bola

Snowball Fight

Hivern - un temps meravellós i bell de l'any en tot el territori cobert per una neu esponjosa i bonic. Molts dels nens es diverteixen mentre viatjava en un trineu, motos, aferrant-se ninots de neu, i, per descomptat, jugar boles de neu. Probablement de totes les boles de neu Jocs d'Hivern dels més famosos i populars. Després de tot, es pot jugar tant en nens com en adults. I avui en joc bola de neu estem junts amb jocs infantils en aquest joc desafiant i emocionant hivern. Davant nostre a la pantalla, un pati ordinària de la ciutat és visible. En algun lloc darrere dels arbres tanques o altres objectes s'amaguen els seus oponents. Vostè necessita prestar atenció a la pantalla i tan aviat com un d'ells posar les coses es surtin d'ell la vista i feu clic al nen. Per tant, apuntar i llançar una bola de neu a un enemic. Si es fa correctament, llavors tenim una bola de neu al nen i ens donarà punts. Si no sreagiruem, la neu caurà en nosaltres i s'eliminarà un cert nombre de vides. ¿Es dóna compte que el seu treball consisteix a colpejar totes les boles de neu, i després anar al següent nivell
Joc de lluita de la bola és bastant interessant i emocionant. L'obertura de la diversió bola de neu que passar el seu temps lliure jugant amb els nens a la neu.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more