Alien vs Predator

Noms alternatius: Alien vs Predator

Alien vs Predator joc - és un joc d'acció a l'estil de pel · lícula d'acció fantàstica en què té lloc l'acció en primera persona. És un joc d'acció divertit, que estan disponibles com maneres per a un jugador i multijugador. Hi ha tres interessant més memorable campanya jugant junts. Molt depèn de l'elecció de tal o qual personatge. La trama del joc, en certa mesura basada en coneguda pel · lícula "Alien" i "Depredador". Promotor del projecte - l'empresa Rebellion Developments, i el primer editor - Serra Entertainment. Els que van a estar jugant Alien vs Predator, participarà en la llegendària guerra entre dos personatges científics i populars conegudes. Vostè moments inoblidables de la caça a la selva. A més, pots guanyar envoltat de pantans colònia. No et neguis el plaer! Un només ha de descarregar el joc Alien vs Predator, seleccioneu el caràcter desitjat i l'aventura no haver-te fet esperar!

Què és exactament un joc d'Aliens vs Predator? Aquí hi ha algunes característiques importants que afecten la jugabilitat:

- Utilitza el teu propi motor de joc;

- Mapes d'il · luminació dinàmica que sovint jugador útil;

- Excel · lent, i el més important rellevant, so, creant una atmosfera d'ansietat;

- L'alta qualitat de vídeo d'Alien vs Predator joc amb efectes especials intensos;

- Possibilitat de guardar en qualsevol moment.

Per tant, un cop s'hagi decidit a provar el que és sobreviure en un món tan perillós, prendre les mans d'Alien vs Predator armes, el coratge i proveir per davant. Pot jugar per un dels següents personatges, que per si mateix es reflecteix en l'estil dels jocs i esdeveniments que succeeixen al voltant. Bé, conèixer: Home (Privat), Gestió de Colonial Marines. Per a un trajecte home comença des de l'estació, on es va oblidar d'ell, quan els estrangers atac. Tota vida humana - és una carrera sense fi i la lluita per la supervivència. Ell sortirà de l'estació i escapar de les criatures dels voltants. Ell - és l'objecte que està sent constantment perseguit, de manera que no es pot relaxar per un minut. Els següents caràcters - estrangers, la tasca principal és protegir la rusc de la Infanteria de Marina, i després tractar d'arribar a l'estació de Marines. En aquest cas, el jugador assumeix el paper d'un estranger ordinària. I un altre personatge - Predator. Dirigeix ​​la recerca dels Marines per tornar a la seva nau robada. Però sovint es cau presa d'estranys, pel que lluitar amb ells. Passa que els Aliens, Depredador feia olor i anar després dels seus passos. Han de buscar refugi i, finalment, tractar de compensar la força perduda per no esdevenir una víctima eventual. Cadascun d'aquests personatges les seves pròpies maneres de fer front als enemics i armes especials, el que ajuda a sobreviure en les batalles interminables. Pot passar una sola empresa per un d'ells, i després prendre les maneres multijugador. Serà increïble! Veurà, vostè simplement no pot allunyar-me del joc! Bona sort!

 

Juga també