Anno 2205

Noms alternatius: Anno 2205

Game Anno 2205 conquesta espai.

El joc de simulació urbana

de Anno 2205 va deixar molts productes similars molt per darrere. És segur dir que el desenvolupador i editor de l'empresa Ubisoft, al mateix temps que Ubisoft, va obligar als competidors a empassar l'estartit. Això és perquè els jugadors són enviats al futur llunyà el 2205 quan la humanitat ha conquistat les estrelles i la lluna substitueix la base residencial.

From 3. onze. 2015 Podeu descarregar l'Anno 2205 per a Microsoft Windows, i en mode d'usuari únic, en el desenvolupament urbà.

Desenvolupament del territori.

Primer el jugador tria el logotip i nomena la seva corporació, després la complexitat del territori, i ell aprendrà. El mode més divertit"Estàndard"no està privat de totes les possibilitats en altres nivells, però perdre'l cal provar.

Una varietat de terrenys que és necessari per tenir en compte amb més deteniment el que està interessat a extreure recursos rars o tenir més espai per als edificis. En qualsevol cas, tot comença amb el desenvolupament de la zona temperada, on es construeixen les primeres cases i comencen a operar la mineria.

Per arribar a la base de la lluna, cal treballar dur, portant la ciutat a la zona temperada i la capa de gel a un nivell específic. La comunicació proporciona la base, flotant al mar, i també necessiten desenvolupar, reposar les arques d'existències de recursos.

A diferència de les versions anteriors d'Anno, no s'ha de construir vaixells que ja teniu, però augmentar el seu nivell és possible, però després de completar amb èxit diverses operacions i si teniu diners. Els personatges Anno 2205 a la vostra PC que us demanen que prengueu el control de l'alliberament dels objectes per part de les forces enemigues, a més de fer alguns comptes lliurar els productes, recollir-los a l'aigua o als calaixos terrestres. Teniu tres opcions de dificultat, però la recompensa que obtindreu no només després de la finalització de l'operació i la recopilació de poders a l'aigua, darrere de la qual es trobaven.

obteniu diners, recursos i realitzeu les missions requerides, arribareu a la lluna, que és similar a començar a equipar la vida dels nous pobladors Anno 2205.

Requisits del sistema (mínim)

  • OS: 64 bit / Win 7 SP1 / 10/8 (8. 1)
  • OP 4 GB RAM
  • Targeta
  • Video: nVidia GeForce GTX 460 i AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM amb Shader Model 5. 0)
  • Processador: Intel Core i5 750 @ 2. 6 GHz o AMD Phenom II X4 @ 3,2 GGts
  • Targeta
  • Zvukovaya: DirectX compatible amb l'última versió drayverami
  • Més espai al disc: 35 GB
 

Juga també