Assassins Creieu: La Germanor

Noms alternatius: Assassins Creieu: La Germanor, Assassin Creed, Assassin

Game Assassin Creed Brotherhood és un fantàstic joc multijugador de la companyia francesa Ubisoft Montreal, desenvolupada en el gènere Action-adventure. El període de temps dels esdeveniments de finals del segle XV a començaments del segle XVI. Lloc d'actuació Itàlia. Vista d'un tercer. El pas complet del joc triga 15 hores. Hi ha tant modes d'usuari com d'usuari múltiple. L'essència de la jugabilitat és el compliment de nombroses missions, batalles calentes amb diversos personatges informàtics i rivals reals davant d'altres usuaris. A les localitzacions del joc, els combats es realitzen entre el noble Assassin Ezio Auditor da Firenze i l'Ordre dels Cavallers Templers a Roma. Els teus principals oponents seran representants del gènere Borgia. La línia argumental es desenvolupa en ordre cronològic. Els usuaris tenen l'oportunitat de reproduir missions de la història. Un moment interessant és la transferència del passat als nostres dies, i tornant. Un cop als nostres dies, coneixeràs al protagonista d'aquest període - Desmond Miles, que va trobar una forma d'utilitzar la màquina Animus 2. 0, per llegir informació sobre els seus avantpassats i transferir-los al passat. Bé, l'heroi principal de la línia històrica és Ezio Auditor da Firenze. A més, hi ha molts personatges, entre els quals hi ha figures tan llegendàries com Leonardo da Vinci, Niccolo Machiavelli o Caterina Sforza. Després d'haver decidit descarregar Assassins Creed: Brotherhood, pots submergir-te en l'ambient dels segles passats i fer un viatge vertiginós, que serà recordat per les seves brillants aventures.

Per tant, diguem Assassins Creed: el joc de la germandat atreu la vostra atenció i t'agradaria saber-ne més. Atès que aquest projecte és el tercer joc de la sèrie Assassin's Creed, val la pena considerar què és aquest producte diferent dels anteriors. La trama del joc és la continuació dels esdeveniments de la versió original. Alguns canvis han patit un sistema de combat. Ara les batalles són més dinàmiques, i els atacs agressius han estat ben rebuts més que els intents de contractar-se. Atès que la teva política és sovint ofensiva, serà prudent participar en la contractació i entrenament de soldats. Podeu organitzar els vostres assassins a tota la ciutat i resistir-vos efectivament a la pressió dels enemics, entre els quals hi ha soldats i oficials ordinaris, els Dodgers i guàrdies suïssos, arquers i guàrdies, matons, bandolers, hermeticistes i persones del llop. Hi ha canvis a l'arsenal. A partir d'ara, Assassins Creed: La fraternitat de la fortuna és encara més diversa. El jugador pot utilitzar tot tipus d'eines que ajudin a assolir els objectius fixats. Els seus mitjans improvisats es converteixen en dards de verí, paracaigudes, pales doblegades, pistoles amagades, avions avançats, pistoles estacionàries i molt més. Un paper important té funcions especials. Per exemple, podeu incloure la visió de l'àguila i avaluar ràpidament la situació al camp de batalla. Assassins Creed: El vídeo de la germandat quan s'activa la visió de l'àguila es modifica de la següent manera: els objectes innecessaris es fusionen amb el fons (no més callositat de l'ull), els enemics es representen en vermell, els aliats són blaus, les coses valuoses i els refugis s'assignen a blancs i els objectius de la tasca són de color groc. Teniu l'oportunitat de detectar fàcilment objectes subtils i avaluar la situació tàctica.

Quan finalitzi una tasca després d'una altra, guanyi diners i desenvolupi diners. Amb cada pas, es fa més poderós, millor equipat i, per tant, més segur. Definitivament gaudiràs de la versatilitat del joc. Per cert, hi ha un argument més, per què és necessari descarregar el joc AssassinsCreed: Brotherhood. Trieu l'estil del joc i utilitzeu el mode que més us agrada és el dret de cada usuari. Pots jugar sol, o provar modes multijugador, que són vuit. Es tracta d'una recerca, una recerca complicada, una aliança, una complicada aliança, un assassinat, una caça, una escorta, una caça de pit. En poques paraules, no t'avorreixis! Uneix-te a tu per tu mateix!

 

Juga també