Assassins Creieu: La Germanor

Noms alternatius: Assassins Creieu: La Germanor, Assassin Creed, Assassin

Joc Assassin Creed Brazerhud - fantàstic joc multijugador de la companyia francesa Ubisoft Montreal , desenvolupat en el gènere Acció-aventura [_5_ ]. Període temporal dels esdeveniments - al final XV - iniciar segle XVI . Salons - Itàlia. - D'un tercer. Tutorial complet dura 15 hores. Hi ha dues maneres per a un jugador i multijugador. L'essència del joc - fer diverses missions, acalorada batalla amb una varietat de personatges generats per ordinador i opositors reals a la cara dels altres usuaris. Els partits es juguen en els llocs que lluiten entre noble assassí la Ezio Auditore dóna Firenze i орденом тамплиеров в Риме. Els teus oponents seran els principals representants tipus Borja . La història es desenvolupa en el marc cronològic. Els usuaris tenen l'oportunitat de tornar a jugar missions de la història. Interessant punt - en moviment des del passat fins als nostres dies, i després tornen. Una vegada en aquests dies, vostè es reunirà amb el personatge principal d'aquest període - Desmond Milers, que va trobar una manera d'utilitzar la màquina "Animus 2. 0 "per llegir la informació sobre els seus avantpassats i es transporta al passat. Doncs bé, el personatge principal és un llinatge històric Ezio Auditore dóna Firenze . A més hi ha molts personatges, entre els quals també hi ha figures tan llegendàries com Leonardo da Vinci Niccolo Machiavelli o Caterina Sforza . En la decisió de descarregar Assassins Creieu : Brotherhood , pot submergir-se en l'atmosfera dels segles passats i prengui un viatge vertiginós recordar que les aventures brillants.

Per tant, anem a jugar Assassins Creieu : Brotherhood ha atret la seva atenció i desitja per aprendre més sobre ell informació. Atès que aquest projecte - que és el tercer joc de la sèrie Assassins Creed , seria prudent tenir en compte el que és diferent sobre l'article de l'anterior. El joc trama - una continuació dels esdeveniments de la versió original. Alguns dels canvis soferts sistema de combat. Ara la batalla és més dinàmic i agressius atacs van ser rebuts més dels intents per contractar. A causa de que la seva política és sovint de caràcter ofensiu, llavors seria prudent fer la contractació i entrenament dels soldats. Els seus assassins, vostè pot organitzar al voltant de la ciutat i efectivament resistir l'envestida dels enemics, alguns dels quals són soldats rasos i oficials, i els Dodgers, i els guàrdies suïssos, i fletxes, i els invasors, i els matons i bandits, i hermètic, i la gent del llop. Hi ha canvis en l'arsenal. D'ara endavant Assassins Creieu : Brotherhood armadura més diversa. El jugador pot utilitzar tot tipus d'eines per ajudar a assolir aquests objectius. Els seus mitjans a mà es converteix en dards enverinats, paracaigudes, dagues ocultes dobles, canons ocults, avions avançats, armes estacionàries i moltes altres coses. Funcions especials juguen un paper important. Per exemple, podeu activar la visió d'àguila i ràpidament avaluar la situació sobre el camp de batalla. Assassins Creieu : Brotherhood vídeo quan canvia la vista de l'àguila de la següent manera: els objectes no desitjats s'esvaeixen en el fons (no una monstruositat) enemics es representen en vermell, aliats - blau, objectes de valor i els refugis es ressalten en blanc, i el propòsit de la tasca - groc. Tu, pel que és possible detectar fàcilment objectes subtils i avaluar la situació tàctica.

Fent un treball rere l'altre, guanyar diners i desenvolupar el joc. Amb cada pas, s'obté tota la més potent, ben equipat i per tant més segur. Podrà gaudir de la diversitat de gameplay. Per cert, hi ha una altra raó per la qual vostè ha de descarregar el joc Assassins Creieu : Brotherhood . Trieu l'estil del joc i l'ús d'aquest règim, que és més al seu gust - el dret de tota persona. Pots jugar sol o intenta maneres multijugador, dels quals n'hi ha tants com vuit. Aquesta investigació, la recerca avançada, Alliance, Aliança Avançada, Assassinat, Caça, Escort, La caça del pit. En resum, no s'avorrirà! Uneix-te ara i veure per tu mateix!

 

Juga també