bàrbars

Noms alternatius: bàrbars
Una oportunitat per a realitzar el projecte en les seves pròpies idees de desenvolupament a petita microcosmos virtual de seduir molts. Bàrbars joc, ple d'aventura. Brillant i dinàmic, ella simplement no et deixarà indiferent. Aquestes terres han necessitat molt de temps un líder, i ara per fi va aparèixer a l'horitzó vostè!

s que comença familiaritat amb aquest joc?

projecte excel·lent navegador

Eto, per començar a sortir amb el qual no haurà de descarregar i instal·lar programes de client de diversos gigabytes. L'única condició és que vostè haurà de fer abans de començar a jugar el registre dels Bàrbars. Adaptat per a la interfície dels usuaris russos simplifica el procés de creació del seu compte a un mínim. Just a la pàgina principal - el formulari d'inscripció.

 1. V primera línia, introdueixi la seva adreça de correu electrònic vàlida.
 2. Vo segon camp lliure, registrar una contrasenya única per entrar en el seu gabinet personal.
 3. línia
 4. Poslednyaya està destinat a iniciar sessió.

Esli fer tot l'anterior que no volen, només ha d'entrar en el joc amb el vostre compte de Facebook a les dades. I per a aquells que alguna vegada ja havia hagut de lidiar amb el portal Plinga. com, i tot el que poden iniciar sessió en el joc usant les dades prèviament registrats.

Nachalo joc protsessa

Hot bàrbars joc és bastant simple i clar, s'inicia amb el procés d'aprenentatge intel·ligible i completa. Per tant, - un noble bàrbar, un gran guerrer, que desenvoluparà la seva terra, per protegir-los i per fer front a tot el mal al districte. Fer tot això ha de ser amb una gran responsabilitat, ja que ara està en el benestar dels habitants d'un petit poble. Alguns edificis a la teva terra ja estan disponibles. poble del cor - castell, així el tracten amb temor. Recordi que ha de millorar tots els seus edificis. Perquè siguin més eficients i seran capaços d'aportar molt més avantatges i beneficis.

I no crec que es pot jugar als bàrbars sense exèrcit. Recull els guerrers poderosos i entrenar amb regularitat. Com més s'involucra en el seu exèrcit, més fort i més competitiu que és, i per tant, el pitjor que es veurà en els ulls de l'enemic, i així serà capaç de guanyar més sovint. Una altra tasca important - per a la cura de la terra i el desenvolupament. Regularment en el territori lliure apareixerà roques i males herbes. I per expandir el seu territori d'influència, explorar noves terres i ocupar sempre que sigui possible.

Chtoby que no s'avorrirà de jugar Bàrbara, el sistema continuarà per donar a conèixer les assignacions a vostè. Coneixement d'ells pot estar a l'esquerra. Completar cada missió serà capaç de rebre una recompensa econòmica i preciosos punts d'experiència per a un major desenvolupament. Tot el que necessita per desenvolupar, es pot comprar a la botiga. Els productes es divideixen en diverses categories:

 • resursy;
 • zaschita;
 • ataka;
 • dekor;
 • schit;
 • sokrovische.

Osnovnye característiques i recursos en Barbara igra

Chem més jugui, més es podrà aconseguir en el desenvolupament. Els principals indicadors de joc que caracteritzen qualsevol jugador, són els següents:

 1. Kristally - moneda, per a això es pot comprar un millor instal·lacions de joc.
 2. Derevo - els recursos necessaris per a la construcció.
 3. Monety - la moneda principal del joc.

Staraytes en Barbara en línia per guanyar tanta experiència. Això ajudarà a la bomba i els nivells d'accés obert als béns i objectes nous.

 

Juga també