Hardline camp de batalla

Noms alternatius: Hardline camp de batalla

Joc de batalla de línia dura: thriller.

Joc de batalla Hardline es va preparar per alliberar 20. 03. Jocs de 2015 visceral i empreses DAUS, convertint-se en el camp de batalla de la sèrie XII. Un editor Electronic Arts es va encarregar que més de la possibilitat de descarregar de línia dura del camp de batalla al PC, que està disponible per a altres plataformes:

 • One Xbox
 • 360Xbox
 • PlayStation 3.
 • PlayStation 4.
joguines

Neskolko temps fora amb retard, però el desenvolupador s'explica pel desig de tractar, finalment, amb els defectes, de manera que els jugadors eren còmodes per a romandre en l'espai de joc. Tal zel encomiable, i en el rànquing es veu afectada positivament. Finalment, les principals proves beta no estan en camí, i els aficionats esperat per al producte final, a punt per al seu ús.

Missii factible!

Kriminalny la pau i la justícia com a germans inseparables sempre allà. No obstant això, cadascun assignat el seu propi paper, i cap provenen del camí triat. Si descàrrega de línia dura del camp de batalla, se li tirar al vòrtex de la guerra criminal, que s'assemblen més a la guerra en tota regla, en lloc de baralla a escala local.

Kopy lluitar amb els bandits, però que, però, se les arregla per encarnar plans depredadors. Vostè està en espera per robatori, assalt als col·lectors, els trets, el rescat d'ostatges. Accions recordar acrobàcies quan s'ha de tirar d'una corda entre els gratacels, i passar a l'altre costat d'ell amb una bossa plena de diners darrere.

Lyubaya banda ofereix convertir-gàngster sense escrúpols o un policia fidel a la seva causa, però en qualsevol cas les accions de l'equip sempre és eficaç, de manera que es reuneixen un equip de jugadors. Els esdeveniments es mouen en espais oberts i àrees tancades, i si s'utilitza amb habilitat situació, va ser el seu aliat en la consecució de la meta.

Sobytiya sempre un aspecte impressionant, ja sigui en el desmantellament Motor Show, l'obertura d'una volta d'un banc o d'una escaramussa al laboratori. Es pot utilitzar per assolir els objectius de cap producte per trobar solucions creatives per resoldre la situació, per utilitzar les armes disponibles, que es representa en abundància.

Dlya camp de batalla mòbil Hardline en ús en un PC pastilles, motocicletes, helicòpters i vehicles blindats i aparells (kits, camuflatge, cordes i ganxos, cremadors, telèfons via satèl·lit, trampes i màscares de gas) només facilitar l'assignació.

Gde acaba negre i el blanc comença quan l'acció va més enllà de la llei, com fer el correcte no és sempre la resposta és òbvia, però les solucions han de fer ràpida i radical, per no perdre un avantatge. S'ha d'aprofitar el moment, i l'enemic serà sens dubte prendre avantatge d'ella.

Chtoby camp de batalla de línia dura compra, triar l'edició estàndard, exclusivament o prima. El joc principal, gràcies a l'addició, millorar la seva experiència de joc. Els conjunts batelfild de línia dura d'arribar al mapa principal, nou, gran varietat d'armes, equips i accessoris.

trebovaniya

Sistemnye

 • Operatsionnaya sistema: Vista SP1 / 7/8
 • memòria
 • Operativnaya 4 GB RAM
 • Protsessor: Intel Core i3 / i5 2. 4 GHz o Athlon II / Phenom II 2. 8 GHz
 • targeta de
 • Zvukovaya: compatible amb DirectX 9. 0 ustroystvo
 • Videokarta: NVIDIA GeForce GTX 260 o ATI Radeon HD 5770
 • Mesto Disc Dur: 37 GB disponibles space
 

Juga també