Battle Pirates

Noms alternatius: Battle Pirates

: parlant de pirates, la gent continua pensant en una sola cama, amb un ullet, amb un bandana al cap, pipa a la boca, un lloro a l'espatlla i una ampolla de rom a la mà, llops marins. Ens oblidem que hi ha pirates i ara, però són difícils de portar el glamur, al que estem acostumats, però de fet, res ha canviat. Maten, saqueja, persegueix, prenen els vaixells d'embarcament i persones en captivitat per rescat. Jugar a Battle Pirates en el gènere d'estratègia ha donat un pas més i ofereix termes del futur després del terrible desastre. Es van unir en faccions oposades: el rebel i el drakoniytsev. Cadascun tracta de subjugar les illes petites restants tot allò que queda de la terra, fent que la guerra mai no caigués.

Another

L'aigua

no era tan perillosa. Cada zona està patrullada, i per violació de la frontera es pot pagar molt.

  • estudiar i desenvolupar habilitats militars
  • Edifici, millora i protegeix la marina bazu
  • Vybirayte navega i augmenta el flot
  • Srazhaytes pels recursos restants i establir el seu propi gospodstvo

: L'idealisme prosaic per sobreviure. El procés és llarg i difícil, requereix grans recursos i costa diners. Però tu i el pirata, per saber com ho necessites.

Els articles es trenquen en les preses de vaixells que vostè, però simplement no tenen prou per a una operació de base i flota completa. Amb els pirates que viuen en lleis de pirateria per actuar.

 

Juga també