Black Bullet

Noms alternatius: Black Bullet

Game Black Bullet de soldat a mariscal.

Game Black Bull apel·larà a tots els amants de les armes que es pensen tàcticament la lluita i la supervivència en un munt de bales. El tirador multijugador s'executa directament al navegador i no requereix descàrregues de programari del client, malgrat això, és molt bonic, amb gràfics ben traçats i amb grans efectes especials.

Els jugadors

Game veuen l'esdeveniment en primera persona, dóna realitat el que està passant al monitor de l'ordinador i una gran veu de totes les accions i trets realment aporta el món virtual. Com a tal, no hi ha cap argument en aquest joc, tot és simple triar el costat del conflicte, i una vegada que estigui preparat per combatre el baptisme. Modes de joc Black Bullet Five, el joc comença amb una mica d'entrenament, on l'usuari sense experiència familiaritzarà els desenvolupadors amb la gestió del personatge principal i les funcions del menú, més selecció d'accions disponibles per al jugador, pot:

 • Vestupit l'equip d'aliança i equip de treball en la batalla entre diferents faccions;
 • Pouchastvovat en la tempesta, tractant d'alliberar els objectes estratègicament importants de les forces enemigues;
 • Samostoyatelno entrar al camp de la batalla en mode lliure i guanyar experiència de combat a la destrucció de l'enemic;
 • El concurs
 • Rezhim implica quelcom semblant a un esport de sang, està disponible a qualsevol nivell.
 • Cada dia s'obre la modalitat d'escala en què els jugadors poden unir-se a la lluita contra la qualificació.

  Fonts Black Bullet.

  El joc és molt popular, tot i que no va sortir massa temps enrere. En el camí de convertir-se en un valent guerrer per més de 100 milions d'usuaris, el que fa que la jugabilitat sigui molt més interessant, perquè es pot unir i combatre amb persones reals, i no robots d'autors prescrits. Per unir-se al registre de Black Bullet és un procediment necessari, però no triga més d'un minut. Aquest procés és necessari per aconseguir totes les fetes i guardar el jugador en cada entrada.

  A més d'una varietat de modes de joc i hi ha una gran quantitat de camps de batalla, els seus més de trenta. Cada carta exigeix ​​al jugador o equip amb tàctiques diferents, en algun lloc millor per emboscar a l'enemic i atraure-lo en una trampa mortal. En un altre mapa, l'estratègia més correcta és amagar-se dels ulls amb un fusell de franctirador, i el primer a destruir la majoria dels enemics del lloc amagat, per entrar en una batalla oberta, intercanviar arma silenciosa en un arma de foc ràpid. Les ubicacions són molt diferents entre si, hi ha una zona oberta, magatzems abandonats i constància tancada amb passatges estrets, on un grup no encaixa.

  . A la manera, la selecció iPlayer Black Bullet d'armes és molt diversa, diferents marques de fusells, franctiradors i fusells d'assalt, metralladores amb potència destructiva variable i la quantitat de rondes a la gàbia, granades. A totes les armes de foc es necessita munició, els ganivets no necessiten bales i no creen sorolls, de manera que no s'han de deixar de banda els arsenals.

 

Juga també