Counter-Strike: Source

Noms alternatius: Counter-Strike: Source

Joc Counter-Strike: Source - una mena de llegenda. Ho va fer per canviar d'una vegada i per sempre la consciència de la majoria dels jugadors d'avui dia. Passió pel joc pot ser comparat en escala a qualsevol epidèmia.

Ara val la pena assenyalar que el joc CS: ​​Source - que és el favorit de molts bons vells Counter Strike, transferit al nou motor més potent. La nova versió està ara fermament connectat amb la vida i aventures de Gordon Freeman. Els crítics s'han afanyat a assenyalar que els desenvolupadors van optar per posar el joc sobre una base comercial, i nosaltres, amb tota la responsabilitat que això no espatlla el joc, tot segueix igual interessant i emocionant.

CSS - un joc que prediquen les mateixes regles que es van presentar en l'ara llegendari primer esborrany. Vostè ha de fer front a les mateixes característiques de joc i reunir-se amb familiars d'ostatges. L'únic agradable "però" - ara es fa tot en uns gràfics d'alta qualitat. A més, els desenvolupadors van decidir embellir una nova versió del joc de model físic avançat i de moda moderna. En resum, no hi ha temps per avorrir - jugar Counter Strike Source ara no només és emocionant, però també és bonic.

Coses que geymerskogo "bisó" sentir-se còmode, i no haver d'adaptar a una cosa radicalment nou, els creadors dels jocs que queden a les armes Counter Strike Source i municions "del passat."

Per començar el joc, vostè, tradicionalment, però, ja s'ha de descarregar primer el Counter-Strike: Source. El projecte es descarrega del torrent trackers i s'instal · la a qualsevol ordinador modern en qüestió de segons. Immediatament adverteixen que, segons el sistema informàtic canviarà i qualitat demostrada pels programes del projecte. Tot i que la textura sembli jugadors exigents massa fang en alguns moments, no es fan malbé la impressió general del joc. A més, estan gairebé totalment compensats per l'animació ragdoll moderna i sang real! Oh sí, prepara't perquè Contra Soars realment cuinat molta sang. En el líquid carmesí gruixuda serà gairebé totes les parets, el pis, fins i tot el sostre brut, i per què es vol abans de joc per a growns reals - més que seriosament.

Joc CSS serà el més agradable possible també perquè els desenvolupadors s'han fet càrrec del projecte més realista. Vostè ja no ordit que els guerrers passen a través d'uns als altres com per a dur - aquest defecte va ser eliminat d'una vegada per totes.

Una vegada més, vull parar l'atenció en les armes, malgrat el fet que els models que es presenten aquí són els mateixos que abans, tenen l'aparença d'voskhotitelno - involuntàriament començar a mirar i admirar.

Si no ens creu, i vol convèncer personalment a la fiabilitat de l'anterior, es recomana encaridament que descarregui el joc, si no és així, llavors almenys mirar Counter Strike Source Previsualització. Confiant que ell li farà convertir-se ràpidament personalment familiaritzat amb el projecte! Estigui preparat per convidar amics!

 

Juga també