Crossout

Noms alternatius: Crossout

Crossout Game: Un món sense compromís

Crossout és un nou i únic joc d'acció MMO on l'acció es realitza en un boig post-apocalíptic. Esteu envoltat d'una ciutat arruïnada, una vegada que era una metròpoli próspera. Ara es troba en ruïnes i les màquines de combat, creades per vostè i per altres jugadors, circulen pels laberints dels carrers buits.

Vostè està esperat per l'oficina de disseny actual que s'ha de dirigir. Cada jugador té el seu propi taller, en el qual crea miracles, a partir de materials separats que recullen un cotxe formidable i després el ressusciten. Imagineu-vos el potencial d'obertura d'aquesta ocupació!

Guerres artificials destructives

Start Crossout jugarà per lluitar pel bé de la guerra. La teva missió és clara: disparar i guanyar, per sobreviure en un espai on no hi ha gent que quedi. Només les màquines amb armes monstruoses continuen lluitant, impulsades per la seva pròpia idea.

Haureu de descarregar Crossout per començar a dissenyar models de màquines pròpies, dotant-los:

  • Bronay
  • Armes
  • Turn Away
  • Rodes
  • Plataforma anti-gravetat

Cada detall que has de desenvolupar, ja sigui un llançador de coets, una metralladora o una motoserra i un trepant. Connecta la fantasia i vindrà amb un equip únic per convertir-te en un oponent més fort. Ara ets el líder dels soldats autopropulsats d'acer que no coneixen la por, que es mouen a l'enemic, l'envolten i la destrueixen.

Atenció als detalls del cos a cos i a distància. No es pot evitar el contacte tancat i, si l'armadura està equipada amb "sorpreses" de recanvi, us resultarà més fàcil suportar i repeler l'atac. També "picarà" l'enemic més dolorosament i mossegarà una cosa útil del seu cotxe, privant-ho dels seus avantatges i protecció. Necessitaràs cotxes per a vehicles més lleugers i pesats per a diferents tasques. Alguns faran maniobres i reconeixements ràpids, mentre que s'extreuen forces més formidables.

Interacció amb els jugadors

Es poden oferir

dissenys millors i únics als altres jugadors en una subhasta. Es tracta d'un comerç mútuament beneficiós, on tothom ven les seves creacions militars. Sigues creatiu i valent perquè el teu producte estigui sota demanda. A més, els elements es poden recollir al camp després de la batalla. L'equip que vau destruir deixa moltes coses útils i valuoses, i perquè no desapareix i no arriba als altres que vulguin obtenir beneficis, reprèn-los més ràpidament.

Uneix-te a iPlayer Crossout i comença la batalla amb transportistes de personal blindats amenazats. Un tir pot destruir l'arma de l'enemic o danyar la defensa, el que reduirà les seves qualitats de lluita. Inicialment, el nivell de potència no funcionarà tan alt com sigui possible, però a mesura que guanyi experiència i guanyi punts, podrà bombardejar, millorar les seves armes autopropulsadas. Teniu totes les possibilitats de convertir-se en un fort oponent:

  • Construint màquines innovadores
  • Al participar i temperar-se en batalles
  • Colecció d'una col · lecció d'armes perilloses
  • Venent artefactes rars a un alt preu

Aquest és un enfocament completament nou per crear el món del joc. Fins i tot els paisatges amb edificis en ruïnes es veuen atractius. Arribant a màquines d'opane, organitzeu una representació real del ballet de la mort, dissecant-hi, superant hàbilment els escombres de pedres, laberints de restes de murs, camps oberts, pantans àcids. La lluita en si mateixa també es veu espectacular: el brunzit del metall, les espurnes com un ventilador, els grumolls de terra de sota les rodes.

Ja els primers minuts d'estar a l'espai de joc es carreguen d'emoció i amb ganes de començar a actuar aviat. Això contribueix a la història original, a un gènere popular, a grans gràfics, a un enfocament inusual en el desenvolupament d'esdeveniments i interessants efectes especials.

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes