Crossout

Noms alternatius: Кроссаут

esperen l'oficina de disseny actual, que és el mateix. Cada jugador de taller propi, en el qual treballa meravelles, a partir de materials individuals recollint una màquina formidable, i després animant-la. Imagineu-vos el potencial d'obertura d'aquesta lliçó. La vostra missió és clara: disparar i guanyar, per sobreviure en un espai on no hi ha gent que quedi. Ara ets el líder dels soldats autopropulsados ​​d'acer que no coneixen la por, passen a l'enemic, l'envolten i el destrueixen.

: tingueu cura dels detalls del cos a cos i el combat a distància. No es pot evitar un contacte estret, i si l'armadura està equipada amb"sorpreses"de recanvi, us resultarà més fàcil suportar i repeler l'atac. Necessitaràs automòbils per a diferents tasques més lleugeres i més pesades. Alguns realitzaran maniobres ràpides i de reconeixement, mentre s'extreuen forces més formidables.

Contacteu amb els jugadors

Es poden oferir

dissenys millors i únics a altres jugadors en una subhasta. Sigui creatiu i atrevit perquè el producte estigui sota demanda. Inicialment, el nivell de potència no augmentarà tant com sigui possible, però guanyant experiència i guanyant punts, es pot bombardejar, millorar les seves armes autopropulsades. Arribant a una màquina disfressada, organitzeu una representació real del ballet mortal, dividint-se en ells, superant hàbilment els escombres de pedres, els laberints de les restes de les parets, els camps oberts i els pantans àcids. La lluita en si mateixa també es veu espectacular: un ventall de metall, espurnejants, ventalls de terra des de les rodes.

Ja els primers minuts d'estar a l'espai de joc són carregats d'emoció i la voluntat de començar a actuar abans.