Ànimes fosques 3

Noms alternatius: Dark Souls III, Fosc Cols 3

3 Joc Dark Souls: fantasia gòtica.

companyia japonesa From Software manté la informació secreta sobre la continuació de la segona part de Dark Souls, passant-li en petites porcions durant festivals, exposicions i entrevistes. El fet que es va saber, va formar una imatge atractiva, i els fans estan esperant el joc Dark Souls 3 estigui disponible. Si no intervenir les forces d'un altre món, alliberar el 24. 03. 2016 al Japó i la resta del món pot esperar fins al 12 d'abril a Dark Souls 3 descàrrega.

recollir les engrunes de les dades disponibles, és possible establir un mosaic d'impressions i fets.

Corre el joc serà en discos òptics i la capacitat de descarregar Dark Souls 3 al lloc oficial. En ella hi ha dues maneres de joc: un sol jugador i multijugador.

rumors, especulacions i fets.

En un intent de descobrir als matisos dels nous productes, el productor de l'editorial al Japó i ndash; Atsuo Esimuru, va fer preguntes sobre les característiques de les joguines, però hàbilment va evadir detalls, confirmant només que els 3 Dark Souls al PC i altres plataformes serà molt difícil passar dels primers minuts. Així que prepara't per a una batalla difícil en el vast món de tenebres.

De gameplay tràiler mostra que el producte està impregnat de misticisme amb característiques recognoscibles de la filosofia i la mitologia japonesa. El personatge es passeja per les parts en ruïnes del Regne, explora el castell, la lluita contra els monstres. Està envoltat de parets ombrívoles, enredats en les arrels de les plantes mortes, i per sobre del seu cap penja un cel fosc.

Hi havia una vegada va ser fetillat l'heroi, i ara va al regne Dranglik per desfer-se de la seva naturalesa d'un altre món. Per capturar l'ànima misteriosa, ell haurà de lluitar amb els habitants sobrenaturals del regne, que es produeixen al principi després de seleccionar el començament de la classe i la immersió immediata en el moll de les coses.

heroi es va preguntar el que veuen i ndash; habitants òssies grisos preguen cossos empalats en els arbres i estàtues de pedra dels dracs. Però per gaudir de l'espectacle que no està destinat per molt temps, ja que pagar ràpidament l'atenció, i comença la batalla.

En un sens fi de monstres atacant a un cavaller, i la seva espasa mai s'envia dins de la funda. Heroi atacar dimonis de tot tipus d'infern, l'exèrcit insurgent d'esquelets, vestits amb armadures gegants, dracs mecànics, de la terra de la hidra de tres caps creix.

Director del Projecte Hidetaka Miyazaki va dir una vegada que a ell li agradava introduir el Drac al començament de la història del joc, així que conèixer- era inevitable. No obstant això, pocs saben quin tipus de monstre horrible pot ser assassinat per un mag de classe mannà, i si es fa, l'heroi obté 27.000 ànimes, que acaba de començar la seva aventura.

Recorri la terra fumejant, un personatge ha de tenir temps per repel·lir els atacs i explorar el món, rebent informació dels habitants del regne dels monòlegs i descripció ve a través de temes. Ja que cap argument de connexió entre l'ex i la nova sèrie d'aquí, els jugadors poden resoldre domyslivat ja que hi havia un regne Dranglik o el que va causar la mort de Lordrana.

En conclusió.

Dark Souls 3 es poden comprar per encàrrec o en espera de la versió oficial. És de suposar que la primera versió apareix fosc Cols 3 per a consoles de videojocs, i més tard alliberat en Windows. Ja que no acabem molt, mantenint la intriga entre els aficionats, no és un fet, i el més probable és que el producte estarà disponible simultàniament en totes les direccions.

 

Juga també