Dies endarrere

Noms alternatius: Dies endarrere

Game Days Goone: el thriller del món apocalíptic. Els esdeveniments presentats a la joguina són un període després de la catàstrofe que va passar fa dos anys. L'únic que importa en aquesta situació és mantenir-se viu, i qualsevol mitjà ho farà, però primer no us oblideu de descarregar els Days Gone.

Com afirmen els autors de la joguina, al món creat sempre són perillosos, i pràcticament no hi ha temps de descans. El personatge principal ha d'estar sempre preparat per rebutjar un altre atac. Els que van decidir jugar a Days Gone, han de ser conscients que es tracta d'un simulador de supervivència, on tot el que segueix.

del personatge principal.

Però, per què Dekon es va convertir en el protagonista, i per què encara va aconseguir evitar la mort? Entre les seves qualitats és lihachestvo a l'hora de conduir una moto. En una vida passada, formava part d'una colla de ciclistes, i des de llavors ha conservat habilitats útils per a la supervivència. Com vostès saben, els nois de les motocicletes sovint violen les regles, el que condueix a conflictes amb la policia, i sovint ha d'allunyar-se d'ell. Amb els anys, això s'ha convertit en l'instint principal que ajuda quan es necessita salvar-se de monstres sanguinaris.

Dikon, per bé que és un heroi negatiu, en iPlayer Days Gone, la manca de principis morals també es converteix en la clau de l'èxit. Ell té una arma i sap perfectament de materials improvisats. El mateix s'aplica al seu cavall d'acer d'una moto, que també va patir canvis significatius.

 

Juga també