Dayz Independent

Noms alternatius: Dayz Independent

Dayz Independent línia - FPS subjectes fantàstic joc multijugador postapokalipsticheskoy estil. El projecte va ser creat com un aficionat més Dinnom Hall per al joc Arma 2 . No obstant això, al final aconseguim un motor de joc completament independent utilitzant Virtualitat Real 3 . La manera de joc real és molt realista. Vostè quedarà gratament sorprès per la qualitat dels gràfics i les dinàmiques que ocorren al voltant dels esdeveniments. Vostè ha de tornar en el futur i l'experiència en la seva pròpia pell el que podria ser una vida després del cataclisme. Vostè es troba Chernarus - estat post-soviètic. Abans de la batalla pel dret a viure. Vostè es sentirà el que significa passar gana, congelar-se, patir sense aigua potable, ni fi de ferir virus desconeguts. Han d'aprendre a superar tots aquests "encants", des que va assumir joc Independent Dayz. Però això no és tot. Vostè està envoltat de zombies hostils. I se sap que existeix, sense principis i enteniment. Ells són capaços de matar per res, i la gent d'aquest món cruel només cal defensar. I això significa - matar zombies - La seva tasca diària. Aneu amb compte! Després de la mort del joc - un procés irreversible. Si matat, ha de jugar tornar a començar el joc Dayz independent, sense preservació dels èxits anteriors.

En un futur ombrívol que es durà registre Dayz Independent. Només ha d'omplir el lloc web oficial de la forma apropiada. Dayz Independent li permet provar per al joc lliure. Però vull advertir que un compte gratuïta té algunes limitacions. Si vols jugar a ple rendiment, cal adquirir una clau que és permanent i digne, en principi, no tant.

Durant el joc hauràs de fer servir un munt de diferents temes. Tot tipus d'equip, un enorme nombre d'armes, roba per l'heroi, els aparells de gas, transport - sense no poden fer això. Per cert, l'arma pot ser modificat. I no cal oblidar que aquesta és l'arma es desgasta. I com l'aire que necessita medicació. Després de tot, aquí més perill de contraure malalties com la febre tifoide, la disenteria, l'hepatitis A, B, C, leptospirosi, tuberculosi, meningitis, els refredats i la grip. Veureu els següents antibiòtics: la doxiciclina, tetraciclina, ampicil · lina, ciprofloxacina, penicil · lina, rifampicina i vacunes. Què més s'ha de tenir en compte? Bé, el teu personatge té unes necessitats fisiològiques, de manera que han de pensar com satisfer-les. Curiosament, l'aparença del personatge es pot canviar. Tot depèn del teu estil de joc. Per exemple, les robes s'embruten, apareix barba a la cara, el cos ple de cicatrius.

Per fer més fàcil l'espera, el joc Dayz Independent preveu la creació de clans. En el grup de jugadors se senten més segurs, i, respectivament, i són capaços de gestes importants. Finalment vull recordar les següents característiques del joc, com un canvi en el paisatge al seu voltant a mesura que avança, i l'impacte de les condicions climàtiques sobre el que està succeint. Els que tracten de jugar, mai diuen que el joc mal dissenyat o que era avorrit. Vostè pot veure per si mateixos com aquest meravellós entreteniment, dissenyat per a l'oci ocupat. Bona sort!

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes