destí 2

Noms alternatius: Desteni 2

Igra Destinació 2: la humanitat està en perill. El projecte es presenta en el pla del gènere de ciència ficció, que té un gran joc multijugador de la cara d'atac. Plataforma, que estarà disponible per jugar el joc Destinació 2:

  • PlayStation 4.
  • Xbox One
  • PK per Windows

Osnovnaya tema que impregna el producte de joc tornar les posicions perdudes. Aquest concepte és molt ampli i inclou el poder, possessió d'armes, i així successivament. d. Els autors de temes informàtics és molt semblant a posar a la humanitat a la vora de l'extinció, el que el va obligar a terme de l'última part de la força per buscar la ruta d'escapament. En aquesta situació, una vegada que es posa de manifest que la lluita serà violenta, brutal, molt de temps. El que està succeint porta al jugador en el futur llunyà, quan la tecnologia i el tipus d'arribar a grans altures, però s'han convertit en una causa de la mort.

Vyzhit qualsevol preu.

Skachat Destinació 2 pot estar en la tardor de 2017, i que té temps per pre-comanda rebrà com a bo elements de joc addicionals, el contingut, l'accés a les extensions. Però ara qualsevol pot familiaritzar-se amb les característiques del joc, començant amb la història. La gent ha après molt d'espai, a més de rebre les noves emissions de beneficis. Va resultar ser no menys enemics que a la Terra, incloent la crueltat famós exèrcit Goul. Mai s'ha perdut, però potser aquesta és la seva debilitat, perquè són massa confiats en les seves pròpies capacitats. atacs vermella de la legió i devasta els mons, i ara s'ha convertit en l'objecte d'aquesta última ciutat, on encara hi ha gent. Sentinelles que el custodiaven han perdut els poders únics que permeten tenir un rellotge. Ara la gent ha perdut l'última esperança de protecció, i es veuen obligats a abandonar la ciutat, fugint.

No sempre hi ha ànimes valents que no volen que aguantar amb l'agressor. Estan disposats a aixecar-se, recollir tanta força com sigui possible. A partir d'Destinació 2 Play.

Sredi visitarà llocs:

  • Nessus planeta Vex. És possible trobar veritables tresors.
  • Io satèl·lit de Júpiter.
  • Titan recobert aigua Saturn. Des del més profund aquí i hi ha evidència discernible de la raça humana. Només petits pobles i fins i tot la construcció de la barcassa a la superfície. No obstant això, sota d'ells a l'aigua fosca amaga alguna cosa terrible.
  • Gorod últim assentament humà a la Terra. Va ser construït per un desconegut, qui li dóna de menjar amb la seva energia i serveix com a protecció contra l'enemic.

V Destinació 2 a la cara de l '"avantguarda"es troba un poderós aliat que encapçala un trio de tutors per assegurar l'equip de l'exèrcit. El seu líder Kade 6, va decidir convertir-se en un estrany, i ara vaga pel desert. Unir-se a ell, vostè està esperant aventures perilloses.

 

Juga també