Deus Ex Humanity Divided

Noms alternatius: Deus Ex Humanity Divided

Game Deus Ex Humanity Dividit sobre la conspiració mundial.

El joc de rols d'un usuari Deus Ex Humanity Divided es va convertir en la seqüela de la sèrie Human Revolution, llançada el 2011. Ara Eidos Montreal sota la casa editorial Square Enix es prepara per llançar una seqüela, narrant sobre els esdeveniments de la trama en 2 anys després de la primera part. Encara que el joc serà llançat només 23. 08. 2016 g, se sap que la descàrrega de Deus Ex Mankind Divided està disponible per a plataformes:

  • PlayStation 4
  • Windows
  • Xbox One
El tirador de

Stes amb signes d'un tirador de la persona líder desplega esdeveniments l'any 2029. El futur no és tan lluny, però els autors van dotar al món del joc de tecnologies poc probablement disponibles per a la humanitat. Encara que, atès que ens referim a la ficció, podeu admetre qualsevol cosa.

Short a la parcel·la.

Si fas la comanda prèvia, pots descarregar Deus Ex Humanity Divided abans de la data límit. Els membres o membres danyats es substitueixen per biopròtesis i la gent obté noves oportunitats. Alguns utilitzen el seu avantatge per a propòsits criminals, i això estableix la societat contra tots els ciutadans"mecanitzats".

La situació s'escalfa Els modificats es consideren marginats i obligats a viure aïllats. Entre ells, Adam Jensen és un agent d'Interpol sota coberta. Està armat amb biopròtesis mecàniques i armes modernes. És estrany en el món de la gent comuna, i entre persones com ell mateix. Per això, és important determinar el model de comportament correcte per descobrir una conspiració secreta i entendre qui es pot confiar.

Els jugadors han de desenvolupar les capacitats d'Adam, convertint-lo en un guerrer astut, fort i destorós. Les armes també estaran disponibles per a diferents mostres, i es podran obtenir alhora durant el pas. Durant les escaramuzas, l'heroi perdrà energia, però a diferència de la sèrie anterior, on havia de trobar una manera de restaurar-la, ara passa automàticament. Està muntat en un pinzell i descarrega 4 càrrecs. Va canviar la funcionalitat de les fulles nano, poden funcionar com a arma remota i en l'avantbraç d'Adam va muntar la pistola de xoc il·legal PEPS.

Fracció i caràcters. Una coalició està situada a Alemanya, i està dirigida per l'ex metge Talos R cker. Recentment, l'organització ha estat acusada d'actes terroristes, malgrat les seves declaracions pacífiques.

El

OP 29 va aparèixer a causa de la decisió de les organitzacions governamentals de diferents països i està dotat de plens poders.

En cada facció coneixeràs diversos personatges. A les files de la CPA es troben:

  • Talos Rucker cap de la coalició. Per protegir les persones augmentades, prefereix mètodes no violents, però algú ho substitueix.
  • Victor Marchenko està inclinat a mètodes radicals.
  • Vatslav Koller augmenta l'augment d'enginyers sota l'aparença de la màfia Zhvani.
  • Jim Miller Director de la branca.
  • Alex Vega ajuda a Adam a descobrir tot sobre els Illuminati.
  • Cicaine és un pilot del grup Adam.
 

Juga també