S'ha inscrit

Noms alternatius: Ennistit

El Joc Enlisted World War II no se separa.

Encara que s'han creat molts productes de joc sobre temes militars, encara no descansa als desenvolupadors. Tothom aprecia el somni de crear alguna cosa que es diferenciarà radicalment de la competència. Un d'aquests intents va ser el joc Shooter client multijugador enlisted, on es reprodueixen episodis reals de la Segona Guerra Mundial.

L'autor del projecte és l'empresa letona Darkflow Software, que va aconseguir cridar l'atenció sobre la seva creació d'una manera poc convencional. En Enlisted, juntament amb altres missions, hi ha un còmic, el règim d'April Fool, quan els soldats lluiten en els seus pantalons curts, estan armats amb coberts comuns, juntament amb armes convencionals, i les paelles, el colador i el waffle iron serveixen de protecció. La idea va ser molt popular entre els jugadors i, a petició d'aquesta, va sortir com un producte diferent anomenat Cuisine Royale.

A més d'un refugi còmic, si no volen descarregar-se, obtingueu un escenari seriós, equilibrat i pensatiu d'una gran guerra. Com diuen els propis desenvolupadors, volien allunyar-se de la versió clàssica de les missions i lluites, quan els grups de participants es barallen entre ells per una certa recompensa, que s'assembla més a una competició esportiva que una estratègia real.

Sobre els aspectes més destacats de la jugabilitat.

No obstant això, els autors no només no volien, però no podien, privar completament als jugadors de l'oportunitat de mesurar-se. Però elevar-lo a un nou nivell i convertir-se en la tasca principal. A partir de Playlist, pots crear els teus propis equips i enviar-los a la tasca, personalment desenvolupant un pla per a la seva implementació. Cada soldat té una cara real i, per tant, el factor humà sempre està present. Després d'haver triat una missió, pensa en l'estratègia i distribueix les instruccions:

  • Prendre una posició i guanyar-se en el terreny;
  • Mantenir l'enemic fins a l'últim;
  • Proporcioneu un pas al vostre equip;
  • Pujar el pont;
  • Destrueix vehicles blindats, etc. d.

En primer lloc heu de descarregar el joc enlistat a PS (encara no s'han proporcionat altres plataformes), i només després d'això s'acostumi a l'espai virtual.

Mentre treballava en el projecte, els autors van decidir donar als jugadors l'oportunitat d'actuar tant des de la primera com des de la tercera persona. Però més tard van pensar que la visió d'un espectador separat és més lleuger, ja que permet avaluar la situació des de diferents àngels, que no està disponible al món real. Atès que l'èmfasi està en el realisme, es va decidir eliminar la vista de tercera persona per complet, permetent als participants sentir totes aquelles emocions d'un soldat espremut en una trinxera quan un tanc gegant s'arrossega sobre ell.

Podeu jugar en una llista de fins a 20 persones i, al mateix temps, en el camp de batalla, fins i tot hi ha fins a 150 participants. Aquesta restricció no és accidental, ja que com més guerrers hi ha al lloc, més greus són els requisits per al detall i les capacitats informàtiques. Tornant a la qüestió del realisme, val la pena dir que les forces de les parts no han de vèncer igual, perquè en realitat això no ho és. De vegades l'enemic és molt superior a tu, però l'operació no s'ha cancel·lat. Però hi ha una opció per defensar l'últim soldat o per a l'èxit de la missió.

Una altra característica de la joguina Enlisted iPlayer és que no només cada soldat és únic aquí, sinó també un arma amb la seva història, defectes i marques. L'arsenal de combat és bastant extens, de manera que hi ha una arma personal lleugera i equips de tots els calibres. Ja en el moment de l'anunci, el joc d'Enisted va guanyar les simpaties dels jugadors i professionals habituals. Queda per crear la vostra pròpia opinió, inclosa la del joc.

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes