Estsilon

Noms alternatius: Escilon

Estsilon en línia - joc en línia únic, públic disponible dels usuaris de forma gratuïta. Aquest és el MMORPG originals (gènere històric) de joc. El projecte és qualitativament diferent dels jocs en línia actuals, ja que els creadors han treballat per eliminar diferents inconvenients. Estimats jugadors en Estsilone no només atreuen a una interessant llegenda, però les característiques clau sorprendrà i delectarà. Entrar al món dels homes de les cavernes, s'obté l'oportunitat de créixer i avançar en nous regnes, quan els respectius grans i atractives perspectives obertes. Així que, com seguir des del passat cap al futur, sentint-se als plaers i les complexitats de la vida en diferents èpoques.

Requisits del sistema són mínims. L'ordinador ha d'estar instal · lat Windows (XP, Vista o Windows 7). També per al joc es necessita una targeta de so, teclat i ratolí. Quan es connecta a Internet, es pot començar a registrar-se i jugar el joc en línia Estsilon.

Registre en línia Estsilon li farà un habitant de l'Edat de Pedra. No cal descarregar el programari de client. Fes-Estsilon - procés simple i ràpid. Només ha de registrar un nou personatge, especificant la informació següent:

1) Cal que introdueixi el seu login - crec que el nom original del personatge

2) Especifiqueu el gènere (home o dona)

3) Escriviu l'adreça de correu electrònic - però només és real!

4) Introduïu la contrasenya - intentar arribar a més fiable

5) Indiqueu la data de naixement

Després de completar el formulari d'inscripció, es va anar feu clic en joc en línia Iniciar Estsilon estigui disponible per a vostè. Coneix la veritat i entendre la veritat de generosa despietat. Això serà més adequat per la seva naturalesa? Joc en línia Estsilon ajuda entendre-ho.

Per entendre com jugar Estsilon per començar a anar a través d'un curs de formació en la foguera. El feliç resultat d'aquesta recerca, guanyar rendiment de punt augment, a més d'algunes coses útils. En acabar en el mecanisme del joc, podrà visitar tots els llocs disponibles. Joc en línia Estsilon inclou ambdues localitats sobre el sòl i el subsòl.

Aèria - un continent, l'illa i el mar, i les aigües subterrànies - un laberint. En tots els llocs, es reunirà amb una varietat d'animals, de les quals cauen periòdicament recursos que haurien de ser seleccionats. Ja que tot en el joc que vostè ha de crear els seus propis recursos, precipitats útils per crear ungüents, confecció de roba i armes. Però una mirada més propera a ella més tard.

Per tant, ens vam adonar que l'acció del joc. El principal hàbitat és un poble de la cova dels salvatges. Aquestes són les següents localitats:

- Bonfire

- Cova líder rideable

- Cova dels Esperits

- Amos Cova

- Battlefield

- Cabana Antistesa

- Compres altar

- Temple Opifeksa

- Cova de gel.

A més d'aquests llocs, vostè té accés a un poble de pescadors on es pot comprar un vaixell i vagi tasca quest.

Per reproduir Estsilon ha de triar la manera com li agradaria veure el seu personatge. En joc Estsilon guerrers presents i mags. Tenen característiques i habilitats distintives.

El paràmetre principal per al guerrer - el físic. També cal anar amb compte sobre la criança de la ira i l'habilitat.

Mags èmfasi en la racionalitat. També això assegurarà que els nivells creixents podria posar les coses màgiques desitjats.

Com ja s'ha esmentat, crearà les coses necessàries per al mateix. Estsilon - una lluita contínua per la supervivència i per descomptat que no sobreviurà en aquest món amb les seves pròpies mans. Recursos acaba d'establir, però després d'haver agafat res, portaran a la ment, abans que sigui una cosa útil. En aquest joc en línia proporcionat els recursos següents: una varietat de plantes, fongs, arrels, pedres, branques, així com aquells que es van retirar dels animals. Vostè les pot utilitzar només després de la identificació de la Cova dels esperits. Després de la identificació pot ser, per exemple, per fer un ungüent (si vostè sap la recepta), l'intercanvi de recursos per a alguna cosa més necessari o simplement menjar i millorar aquesta característica.

El joc té també la moneda - Mariscos. Però vostè pot fer diners amb l'ajuda del comerç tots els mateixos recursos o el domini d'una professió. Si t'agrada la feina i la pau, esdevenir un xaman o bruixot. En aquest cas, els seus serveis seran ben pagats.

No obstant això, els creadors s'han fet càrrec de la lluita contra el sistema. Participar en batalles en grup amb altres jugadors i amb els animals, així com només en els duels. Servirà com una pedra d'armes, ganivets, destrals, pals, garrots. En què batalla que no vindries, no sempre guanyarà! Segurament ascens a la fama i guanyar experiència, tan necessària per a la ulterior continuació del camí.

Joc en línia Bàsicament consisteix a fer les tasques de missió. Tot comença amb la primera Foguera recerca obtinguda de Virtus. Pròxim treball serà dur a l'ancià Antistesa. El joc més llarg, més missions. Amb cada nivell que són cada vegada més interessant i variada.

En els nivells jugar el joc en línia Estsilon pot passar d'una època a una altra. I cada nivell té els seus propis avantatges i característiques. Per exemple, per al nivell dels mags depèn de la quantitat de mannà per unitat de raonabilitat. Warriors a nivell 5 poden causar en els instructors de camp de batalla i mestres de xoc o subterfugi. Característica de nivell 4 es considera una oportunitat per millorar les competències professionals en ell. Anar a través de i avaluar tots aquests nivells extraordinaris, gaudir de l'atmosfera del món antic, un fascinant viatge a través del temps - tot això i més joc en línia li ofereix Estsilon.

Uneix-te a la Estsilon joc a l'abast de tothom. Aquest misteriós món està a punt per donar-li la benvinguda! Benvingut als espais virtuals emocionants! Deixeu que el joc sens dubte li donarà un munt de diversió!

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes