Fable: Llegendes

Noms alternatius: Fable: Llegendes

joc Rondalla Legends basat en llegendes i històries.

No és aparença seriosa joc Fable: Llegendes, més com un conte de fades alegre amb elements de la saga heroica. No obstant això, com era la intenció dels autors i ndash; fer el millor d'una història seriosa amb una mica d'humor, però no els nens, amb l'esperança que el projecte en el gènere d'acció - RPG d' atraure totes les edats.

Està previst que Fable: Llegendes es poden descarregar per One Xbox i PC amb Windows 10. Proves beta oberta es durà a terme a la primavera de 2016 I en aquest mateix any, el desenvolupador i editor estudis Lionhead Studios Microsoft va a llançar el joc.

La primera edició no abunden els llocs i els personatges farà que les seves accions a la ciutat principal, però els autors crearan una sèrie de seqüeles, ampliant gradualment el mapa, part dels personatges i altres coses. Quant a les maneres, els jugadors seran capaços de triar un sol usuari o una cooperativa. No obstant això, per aturar l'elecció en una sola passada, no estarà sol i ndash; pròxima serà la companyia dels personatges, controlat per ordinador.

Fins al moment, el treball en el projecte està en ple apogeu, els jugadors estan tractant d'aprendre més detalls del que estan preparant els desenvolupadors. Cada notícia animadament va discutir i es propaga ràpidament, i es va saber que descarrega Rondalla Legends serà possible modelar free - to - play.

El destí de l'heroi i ndash; el teu destí.

Els esdeveniments tenen lloc en un món densament poblat d'Albion, on s'espera que hi havia una situació en què el mal omnipresent evita que els herois gloriosos a viure en pau, amb alegria, tot bé sempre.

Abans Quartet sorgeix tots els bons & nbsp; d'un malvat i ndash; el líder dels goblins i orcs. Sí, un malvat, però sota el seu control una gran quantitat d' sequaços agressius, i utilitza activament el seu poder de nobles guerrers nasylaya seu exèrcit per impedir que realitzi bones intencions.

A més del gran líder dels monstres verds estableix trampes i manipular el clima, provocant diversos desastres. En, herois generals avorrits definitivament no, i si es fa, el vilà principal es farà càrrec de la seva alegria.

 • Scary protegits en les zones més vulnerables Arbalester armadura.
 • espadachina pesat escut màgic.
 • valent assassí de modals refinats.
 • entremaliat, bruixa divertida, capaç de congelar sense cap esforç, i pretendre que no és l'ésser.

  amb l'heroi es trobarà en un món on la màgia, la llegenda i la història es converteixen en un. Vostè està esperant les missions increïbles, desafiants tasques, reunions estranyes amb interessants personatges que poblen Albion. Tu decideixes el rol i ndash; impostor astut, intrèpid guerrer, valent mercenari o virtut en si.

  El teu personatge es mereix alguna cosa millor, així que assegureu-vos que no necessitava la marxa.

  La seva força i el poder dels atacs es poden incrementar gradualment per donar-li privilegis després de passar les missions a Rondalla Legends en PC.

 • Processador: Intel Core i7-860 Quad 2.
 •  

  Juga també