Fallout 4 vr

Noms alternatius: Fallout 4 BP

El joc Fallout 4 VR per a la realitat virtual.

Ara hi ha una tendència d'aparició massiva de jocs de marques promocionades. Entre ells, a la fira E3 del 2016 i 2017, es va presentar el joc de rols Fallout 4 VR del desenvolupador Bethesda Game Studios. La seva peculiaritat és que es tracta d'una versió modificada de Fallout per al dispositiu virtual HTC Vive.

Al que ja ha deixat la ploma dels autors, la majoria dels jugadors van quedar impressionats i entusiasmats amb el desig de continuar amb més rapidesa. Però cal assenyalar que, en alguns casos, hi ha un efecte indesitjable de "mareig". És a dir, les persones que pateixen l'ona, en ulleres de realitat virtual, experimenten les mateixes sensacions que quan es mouen. Però la resta diu que la immersió en un món surrealista enorme, és "Wow! "i una" explosió cerebral "real!

homenatge al passat.

Al principi, jugar al joc Fallout 4 VR només està disponible en part, realitzant petites tasques de mini-jocs. Mentrestant, els autors estan treballant en els tocs finals de les tasques globals, es pot recórrer en un món obert, estudiant les seves característiques.

Segons la història de Fallout, els jugadors es troben al món després d'una guerra nuclear que va convertir la terra en un desert desorbitat. Va sobreviure només un grapat de persones que s'amaguen en refugis equipats. S'hauria d'obrir el búnquer n ° 13 només 200 anys més tard, però la forta escassetat de recursos hídrics va servir com una bona raó per obrir-lo abans. Un voluntari va sortir d'ell i li va instruir a buscar un xip d'aigua en 150 dies. Però si es pot acordar amb els comerciants que lliuraran aigua al refugi, el temps de viatge es pot ampliar per altres 100 dies.

Durant el seu temps a la superfície, un nadiu arriba a comprendre la perillositat que té la situació. L'aire contaminat va provocar que apareguessin massa mutants i es continuïn multiplicant. Això suggereix que hi ha alguna font que promou la mutació, i per tant ha de ser destruïda. A partir d'aquí queda clar que la missió amb l'aigua era només el principi, i ara encara queda molt per fer. En primer lloc, s'ha d'eliminar la font d'infecció i no es pot deixar al líder del mutant. Quan es completen totes les missions, la persona de l'asil torna i informa al Supervisor sobre el treball realitzat. Escolta l'informe, gràcies pel servei, i culturalment li demana que deixi el refugi, tenint por que sembrarà la discòrdia entre la resta. Així que l'heroi es troba a la terra baixa.

Esdeveniments de futur.

Ara, quan es pot descarregar Fallout 4 VR, els jugadors arriben a Boston. Abans d'anar completament al món post-apocalíptic, veureu uns moments abans de la catàstrofe. Irònicament, seràs l'únic supervivent no només en aquesta terrible guerra, sinó també des de l'asil 111. Per posar-vos còmode, podeu passejar, explorar l'entorn, intentar contactar amb els objectes que l'envolten. Havent començat a jugar completament en Fallout 4 VR, cal realitzar tasques específiques:

  • Obre ubicacions noves
  • Col·lecció d'artefactes
  • Contacteu amb els caràcters
  • Destroy Monsters
  • Millora el teu equip
  • Crea elements
  • Construcció

Fallout 4 VR, aquest és un món viu amb un sistema de batalla actualitzat i altres funcions. Hi ha massa bèsties horribles, que s'han de destruir. Cada vegada són més agressius i assertius, i això requereix una millora constant. En realitat, aquesta és una acció dinàmica en què cal prendre decisions ràpidament, canviar les dislocacions i les armes. No us oblideu d'explorar els erms, ja que a les memòries sempre hi ha alguna cosa que obtenir. No obstant això, els lluitadors experimentats saben sobre això sense provocar-ho.

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes