Far Cry 3

Noms alternatius: Far Cry 3

Far Cry 3 - un joc d'ordinador en el gènere de món obert FPS amb elements de RPG. Far Cry 3 joc consisteix en un viatge de supervivència a l'illa, un paradís tropical a la Terra, l'illa de la mà. Joc delectar als seus aficionats l'accés a la no molt llunyà 2012. Aquesta és la tercera part d'una interessant història dels Jocs Far Cry tal. Però no és una seqüela, perquè no té res a veure amb les parts anteriors, llevat que l'acció que està succeint en tots els jocs de les illes, a la selva. El joc va guanyar popularitat, potser no com el seu predecessor. El seu heroi no només s'enfrontarà als enemics. En general el joc es destaca.

Prisa a visitar el lloc i descarregar Far Cry 3. i abans que no us oblideu de llegir la revisió i veure el vídeo - opinions. I llavors vostè pot descarregar el joc i Far Cry 3.

Jugar Far Cry 3 desperta a l'illa, que va arribar al descans amb els seus germans i amics. Però no obtenir èxit en les mans dels pirates locals tribus rebels.

Quan a escapar amb el seu germà, aconsegueixes escapar, i el teu germà es mor. I et trobes amb els pirates que s'oposa a l'organització - la resistència local.

Com a resultat, s'obtenen els següents personatges en el joc:

• Jason Brody,

• Montenegro Waas;

• Brodie Donació;

• Rogers Dennis;

• Lisa Snow;

• Carswell Oliver;

• Ramsey Keith;

• Daisy Llegeix;

• Brodie Riley;

• Sam Panadero.

Jason Brody - el protagonista del joc. No és realment conscient del que és capaç en la batalla.

Waas Montenegro - liderar una banda de pirates, molt cruel.

Subvenció Brodie - Té un germà gran, Jason. Waas el mata.

Dennis Rogers - el líder de la revolta, es converteix en amic de Jason.

Lisa Snow - estimada Jason. El destí depèn de la seva elecció, el joc acaba.

Oliver Carswell - un amic de la protagonista.

Keith Ramsey - amic Jason.

Daisy Lee - noia Granda.

Riley Brodie - Té un germà menor de la protagonista.

Sam Forner - familiaritzar-se amb el joc d'espies i esdevé un company per Jason.

Com a resultat, Far Cry 3 missions que sorgiran en el seu camí es vincularan a l'assoliment de la meta principal - l'alliberament de l'illa dels pirates per ajudar a resistir.

I jo t'he donat per ajudar a Far Cry 3 armes per valor de prop de 39 espècies. És prou potent per defensar l'illa.

En el joc Far Cry 3 es pot jugar en diverses maneres: un sol jugador, multijugador i cooperatiu. Cooperativa vostè i els seus altres tres companys proporciona per realitzar certes missions. Una manera multijugador respectivament participen equips d'herois també relacionats amb la xarxa.

També es preveu, al vostre gust, dues formes de desenvolupament dels esdeveniments en el final del joc. Vides depenen de molts personatges.

Joc Far Cry 3 agrada excel · lents gràfics per millors esdeveniments de realitat menjar en excés. I la música aprimat completa el quadre general dels esdeveniments en el joc.

Els residents de l'illa va haver de ser ajudat, perquè vostè mateix se sent l'odi i la violència cap a les persones pirates. Només vostè i els seus companys, i no hi ha prou. Afanya't per unir-se al flux dels esdeveniments.

Joc exitós! Gràcies per la seva atenció!

 

Juga també