Far Cry Primal

Noms alternatius: Far Cry Primal

joc Far Cry Primal al Mesolític.

tiradors fans de la sèrie a l'espera d'una veritable sorpresa quan la companyia & nbsp; Ubisoft Montreal va donar a conèixer el seu nou projecte en una sèrie de Far Cry. El d'un sol jugador del joc Far Cry Primal en els jugadors d'aventura d'acció gènere va decidir enviar a l'edat de pedra, petxines amb porres, destrals, i obligada a sobreviure en el desert.

Ja sabem que Far Cry descàrrega Primal per & nbsp; Una Xbox i PlayStation 4 & nbsp; podrien ser 23. 02. 2016 i l'1 de març i el ndash; en Windows. El producte serà llançat en les publicacions de recol·lecció i electrònics, i si en el primer cas, el joc inclou béns físics, els jugadors rebran una segona armes i missions addicionals.

& nbsp;

& nbsp;

En el món dels animals salvatges.

home no és aliè a lluitar amb els enemics. Aquesta capacitat, que porta des de l'Edat de Pedra, quan no hi havia armes de foc, equips i béns per ajudar a sobreviure a les lesions i malalties. L'home primitiu només podia confiar en la seva pròpia força, l'astúcia, l'agilitat, la velocitat i la precisió.

Gent i ndash; Animals, també, però més indefensos en la seva forma original. Tenen urpes afilades i ullals forts, ells són inferiors & nbsp; a les bèsties de velocitat i potència, però tenen un altre avantatge i ndash; ment. Les pedres i els arbres es transformen en una arma, en substitució de l'anatomia atributs que falten.

Jugar en nom de Takara i ndash; l'únic supervivent d'una família, que dominarà:

 • 20^^Lucas
 • 20^^Eixos
 • 20^^porres
 • 20^^Spears

útil fins i tot per les pedres que es poden iniciar en animals o membres d'altres tribus hostils.

heroi anhela venjança per l'assassinat d'una família i trobar un nou lloc en un món tan cruel. En quedar sol, ell primer es basa només en si mateix, però després aprèn a domar als depredadors ferotges, i l'ajuden en els enfrontaments. Qui pensava que els tigres, óssos i llops amb dents de sabre es mantindrà en el costat de la persona, però és així, i que els mamuts caça tenir més èxit. La major part de la canal no només ofereix un munt de carn i ndash; pell & nbsp calenta, és més fàcil per mantenir la calor, i els ossos es poden utilitzar amb avantatge. I si domar mussol, serà un excel·lent explorador, mirant en vast territori de vol.

persones prehistòrics i moderns no són molt diferents i ndash; hi ha nacions amigues i agressiu. Thakkar en experimenta una enquesta dels representants d'ambdues parts, i si pot guanyar una mica de nous coneixements, altres el va obligar a unir-se a la batalla, però es farà més fort i amb més experiència, que l'ajudarà a fer front a la situació.

En el personatge principal té dues missions: urgent i ndash; sobreviure en constant perill, i Global i ndash; convertit en el líder de tots els Ors. En ambdós casos, sempre cal estar alerta i avançar cap a l'objectiu, dominar noves habilitats.

  & nbsp;

  & nbsp;

  Característiques.

 • fabricar eines
 • 20^crear armes^
 • Hunt, proporcionar aliments
 • un foc per mantenir calenta
 • Utilitza materials disponibles amb l'ús de
 • Desenvolupa la teva tribu, fent-ho invencible
 • Demostra que pots ser els depredadors més perillosos del comtat i líder competent

A més de la campanya principal, els autors han creat un suplement en forma de tres missions úniques i ndash; Llegenda del mamut. Descarregar Far Cry Primal amb la incorporació de jugadors pot fer que sigui una pre - ordre.

En Far Cry Primal PC s'omple de vida al món antic amb la naturalesa única, la vida silvestre i les persones que han estat una part integrant. Aquesta és una oportunitat única de passar pel calvari amb dignitat, amb els mitjans disponibles.

 • Aneu amb compte i ndash; la sang d'un animal mort a la caça atraurà als depredadors.
 • La capacitat d'utilitzar el foc li dóna un avantatge sobre altres tribus.
 • La pèrdua d'un de la mascota domesticada pot compondre i ndash; si et trobes i aplicar un tema específic, pot ressuscitar.
 

Juga també