Firefall

Noms alternatius: Faerfoll

Firefall - joc multijugador de la primera i tercera persona. Firefall joc en el gènere de la ciència ficció i és sense opcions. Terra existia en pau i harmonia fins que va volar prop del meteorit. I no és senzill, i el foc. I ha donat lloc a una peça d'efectes de país tals. Els no-humans regnat a la terra i en la semblança dels homes s'adapti als robots. Juga el joc Firefall molt emocionant.

Igual que en qualsevol manera de joc Cal col · locar el teu personatge en el joc. Registre Firefall és força estàndard aquí, i només prou

  • Proporciona una adreça de correu electrònic;
  • Crear una contrasenya.

I ja està llest per a la batalla i fantàstic viatge. Com de costum, per a principiants, tot comença amb la creació i elecció d'heroi. tots ells són bastant similars, les distingeix només pertanyen a una de les classes:

  • Enginyer;
  • Atac;
  • Biotech;
  • Scouts;
  • Dreadnought
  • .

Enginyer - fort en qualsevol situació, ja que té un bon dispositiu i mecanismes.

Assalt - com una persona normal per la infanteria, ràpid i fort.

Biotech - dissenyat per a suport de combat, sempre amb la biotecnologia, mentre que la lluita.

Scout - bona en el seu camp, és lluny d'estar llest per trencar l'enemic.

Dreadnought - resistent a tota mena de proves, sempre amb una metralladora, que podria destruir l'enemic.

Aquesta funció pot canviar durant el joc, però en lloc de canviar battlfreymov - vestit.

El joc només serà capaç de jugar de veritat estrateg Firefall i artesà gestiona aquest tipus de màquines, com robots. Vostè està lluitant per les restes de la civilització normal, perquè tot el que era encara no tornis.

Què faria vostè sobreviure al seu planeta es subministra constantment un element, com Christie. Però estaves preocupat que l'alimentació pot deixar d'haver decidit portar les seves. Però en aquesta última creada el vaixell i el seu enfonsament va provocar una bretxa en el sistema de la Terra, i el començament d'una altra mutació.

El món està sempre ple d'enemics, però en aquest cas, tots els éssers vius, es va posar agressiu, violent. Tenen una aparença personalitzada, a punt per defensar i atacar. Més aviat, ni que sigui per atacar.

Mentre el joc Firefall en línia, es connecta a una base de fans no només ens menteix països més propers, però també el més remot. També pot trucar als seus companys i feliç pel que la seva fantasia. Uneix-te a un equip i estar disposats a ajudar els altres.

Joc Firefall complaure els seus gràfics de qualitat jugadors. És molt brillant i colorit. Monsters, com si especialment es veuen més brillants i evident immediatament. No passen desapercebuts. Especialment en la manera de joc no hi ha acompanyament musical. Potser és el millor per a ser escoltat oponents de respiració, i el so dels trets en la seva resposta. Però es pot escoltar de manera segura a la seva música.

Joc Firefall lliure ofereix una oportunitat no només per jugar, sinó també en el procés de fer una mica de joc i característiques dels canvis, o això o preobretat.

En general, llavors, vostè ja sabia que estaven a punt per començar a jugar. Procedir a la inscripció, no es deixi guanyar. L'èxit que jugui!

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes