Llegenda de futbol

Noms alternatius: Llegenda de futbol
L'ordre simple, primer has de registrar-te, instal·lar el programa i començar a crear la teva pròpia estrella de futbol. Els futbolistes poden marcar un aspecte únic:

  • facials, fins a completar un retrat semblant a la persona real;
  • Rost;
  • Teloslozhenie;
  • Forma
  • Bazovuyu, protecció i estil personal.

Creeu la vostra pròpia llegenda de futbol, ​​els jugadors poden anar immediatament al camp per fer exercicis. En aquest mode, no hi ha altres jugadors, només el porter que gestiona la intel·ligència artificial, per cert, només el robot porter en qualsevol manera, els altres jugadors del camp, les persones reals. En la modalitat d'entrenament, és possible dominar els cops de tot el camp de joc, el regateig, tot tipus de passades, diverses fites.

vegades en el joc molt, no només per jugar i fer exercici. El jugador pot crear el seu propi equip d'amics, o unir-se a un existent, crear el vostre propi club, participar en tornejos o realitzar tasques que apareguin al joc cada dia. L'acumulació d'ambdós ens permet desenvolupar un jugador de futbol, ​​obtenint títols per augmentar la seva velocitat, resistència i altres característiques físiques. El joc té l'oportunitat de comprar l'equip esportiu del jugador, que també afecta la qualitat del seu joc.

L'equip de joc bo requereix un treball coordinat de tots els atletes, de manera que puguis participar en partits amistosos, practicar el joc col·lectiu i situar-los en el camp cada participant. Els jugadors tenen la capacitat de crear diversos jugadors i seleccionar un personatge immediatament abans de l'inici del joc. També és compatible amb l'intercanvi i la venda de jugadors. Tots els jocs es poden emmagatzemar i visualitzar.

 

Juga també