Per l'Honor

Noms alternatius: Per l'Honor

Game for Honor i els seus orígens.

Quan una vista prèvia d'un nou joc d'ordinador, comenceu els arguments, quin gènere és, amb algun motor que treballa en ell, qui publica i altres atributs relacionats. Però com menys se sap, tal com va ser concebut per l'autor, i quant de temps va passar abans de l'inici dels seus cops.

Game For Honor nascut en la ment de Jason Vandenberg més de 10 anys. L'ímpetu va servir com a cursos d'art de la batalla occidental gravats amb Jason, i després va començar a pensar en una manera de transferir els elements controladors dels cops d'espasa. Quan es va formar la idea, la va oferir a diversos editors, però durant molt de temps ningú no volia confondre's amb gènere impopular, referint-se a l'absència del públic objectiu. Però no era l'única raó que la tecnologia per fer que l'acció massa realista en aquella època no existís. I així va passar que Jason Vandenberg va poder"donar a llum"per a l'honor només 12 anys després de les seves idees.

reafirmar que el nen encara resultaria ser no només viable, sinó també sorprenentment entretingut. La joguina no és la continuació d'algú, sinó un producte completament separat amb una història única.

At E3 2015 l'anunci del projecte del joc amb un mode d'usuari únic / multiusuari en el gènere d'hackear i matar, i es prepara per llançar al seu editor Ubisoft la primavera de 2016 Per a l'Honor serà possible descarregar les plataformes més rellevants:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

Gde al fons de la Mitja Edat.

L'armadura pesada, les espases, les cares poderoses i severes dels soldats que han convergit en el camp de batalla és For Honor, joc de lluita realista en tercera persona. És hora de fer una elecció divertida de qui et convertiràs en aquesta història medieval:

 • Les legions invictes rytsarem
 • The Warborn violent vikingom
 • El samurái escollit Calma

Vés esperant el camp de batalla banyat en un mar de sang, i que es dediqui a una estratègia per desenvolupar tàctiques, combinades amb els aliats contra enemics i atacant-los des de límits propers i llunyans. El procés és tan realista que sentiràs com la força de l'impacte varia en funció del pes de l'arma.

Per baixar Per a l'Honor, heu d'esperar bastant, i podeu anar a una única missió o compartir amb els amics que passin.

Trump For Honor en la PC a altres productes de joc emocional. Podem dir que es tracta d'un joc per a homes difícils que senten un cos a cos després de l'augment de l'adrenalina en les venes, la passió i altres reaccions químiques.

A la vida, els personatges no s'adhereixen a les regles de"un a un"i poden atacar a diverses persones d'una sola vegada, i sovint ho fan. Imagineu que us trobeu a la multitud, cridant el crit de batalla i, a continuació, sosté l'espasa per atacar. Realment hauria de ser el braç que aguanta més pes i no esperar fins que el sistema ho faci automàticament. Ja que el teu oponent també és un veritable jugador que guanya la batalla el primer que atrapa l'altre per error i provoca una ferida mortal.

Funcions

Game.

Game For Honor ha causat molta soroll, i no puc esperar que els jugadors prenguin seient al monitor per anar a la campanya militar, deixant a les seves dones per mantenir la llar, fins que tornen l'escut o l'escut. I guanyar totes les batalles, pensar i actuar amb rapidesa, utilitzant les oportunitats de joc disponibles.

 • Pot de les tres faccions del cavaller guerrer, samurai o víking
 • Sistema Art of Battle ajuda a gestionar mechom
 • Obdumyvayte militar strategiyu
 • Razvivayte talents geroev
 • Srazhaytes a la campanya d'un sol jugador o espatlla a l'espatlla amb druzyami
 

Juga també