Fortnite

Noms alternatius: Fortnite

Fortnite joc fantàstic gratuït en línia amb elements de supervivència i tirador, dibuixats amb estil de dibuixos animats. La combinació de monstres aterrits amb la seva aparença i la intercalació de moments còmics de la targeta de presentació d'aquest entreteniment en línia. El joc va resultar ser original. Els jocs de l'empresa Epic, en desenvolupar el projecte, utilitzen el motor Unreal Engine 4, per la qual cosa el món dels jocs ha resultat ser mòbil i dinàmicament canviant. Aquí trobaràs increïbles aventures. Podeu sentir paraules inexpressibles d'emoció!

Els jugadors es traslladaran a espais virtuals, on estan plens de monstres. En aquells moments en què lluites amb ells, el joc Fortnite es converteix en un tirador en tercera persona. Gestionant el vostre personatge, introduïu lluites escalfades amb diverses criatures vil·les, que vénen en multitud sencera. Però per a aquestes batalles, tindreu l'oportunitat de preparar-se. El que passa és que el món aquí està organitzat d'una manera tan interessant que les seves accions depenen de l'hora del dia. Durant el dia es dediquen a la construcció i enfortiment de les estructures defensives, i també preparen diferents trampes per als monstres. I tan aviat com la nit cau al terra, els monstres us assalten amb tota la força. En aquest moment del dia, és millor estar en un lloc segur i no passejar en un lloc obert, ja que aquestes terribles criatures se senten amos de la situació i estan preparades per destruir a tots els que no tenen cura. Havent començat Fortnite a jugar, haureu d'esforçar-vos per trobar un consell sobre ells, per tal de no tremolar amb por, tan aviat com arribi el dia següent. Dispose sense pietat de monstres molestos, havent fet prèviament un inventari de l'arma desitjada. No deixeu a les criatures malvades una oportunitat!

Immediatament després de l'enregistrament de Fortnite, s'arriba a un món de jocs oberts, comença a dominar. Tot i que és lleuger al pati, ràpidament recopileu més recursos i aviat construeixi la vostra casa. Necessitaràs materials de construcció com la fusta, la pedra o el maó. La construcció és un dels aspectes més importants del joc. Per tant, durant tota la jugabilitat, millorareu el que podeu crear. Els canvis estan subjectes a cobertes, àtics, escales i altres elements dels edificis. Un altre punt molt important és l'armament. I també està subjecte a millora. Està disponible per actualitzar els tipus d'armes disponibles. Anem a donar un exemple. Utilitza una ballesta simple, i amb el pas del temps, i afegeix-li una descàrrega elèctrica, i aquí es veu i es pot equipar amb explosius. Per jugar Fortnite significa desenvolupar-se constantment i fer-se més fort. Però, recordeu que les proves també es tornen més serioses.

El procés de joc proporciona tant una sola empresa com un joc conjunt. Per tractar eficaçment la invasió dels monstres, els jugadors sovint creen aliances i clans. Trobeu els vostres companys de confiança i actiu juntament amb ells. Aquí veuràs, així que serà encara més interessant!

No us oblideu de la manera original de tallar amb altres jugadors. No ets llançat per una illa en companyia de 90 jugadors i només hauria d'haver un guanyador. En aquest cas, podràs:

  • per extreure recursos;
  • per trobar cofres amb equips;
  • Reforços
  • reforços;
  • per disparar i destruir enemics;
  • amagar-se d'enemics;
  • explora el territori;
  • be sorprès de la zona d'acció cada vegada més estreta;
  • Revisió

Fortnite de manera gratuïta li donarà l'oportunitat de passar temps amb gust. No perdeu un altre minut i uniu-vos a la comunitat de jocs de joc. Que es facin realitat totes les vostres esperances!

 

Juga també