Fortnite

Noms alternatius: Fortnite

Fortnite línia - fantàstic joc d'estratègia gratis amb elements de supervivència, traçades en un estil de dibuixos animats. La combinació del seu aspecte aterridor dels monstres i la impregnació de moments d'humor - aquesta targeta de visita de l'entreteniment en línia. El joc realment es va tornar l'original. Company jocs d'Epic , utilitzat en la redacció del motor Unreal Engine 4, de manera que el món del joc per posar-se en moviment i ràpidament canviant. Aquí trobareu una increïble aventura. Vostè pot sentir les emocions inexpressables paraules!

Els jugadors es traslladaran als espais virtuals on plenes de monstres. En aquests moments quan es condueix la batalla amb ells, joc Fortnite esdevé un shooter en tercera persona. El control del seu caràcter, s'entra en una acalorada batalla amb una varietat de vils criatures que vénen en massa. Però aquestes batalles que tindran l'oportunitat de preparar-se. Tot l'assumpte és que el món està disposat de tal manera divertida que les seves accions depenen de l'hora del dia. Dia fas la construcció i enfortiment de les fortificacions, així com preparar diverses trampes per als monstres. Tan aviat com la nit cau sobre la terra, monstre tempesta en plena vigència. En aquest moment del dia és millor que estar en un lloc segur i no passejar per les zones obertes, perquè aquestes terribles criatures se senten amos de la situació i estan preparats per anar a destruir a tots els que mostren negligència. Fortnite i va arribar a jugar, s'ha d'esforçar per trobar al consell de no tremolar tan aviat com el proper dia arriba al final. Sense pietat tornar el foc monstres molestos, pel que en principi el paper desitjat de les armes. No deixeu les criatures malvades cap possibilitat!

Immediatament després de Registrar Fortnite el portarà a un món de joc obert comença a desenvolupar-se. Mentre la llum de pati, es reuneixen ràpidament més recursos i més dret casa. Vostè necessitarà els materials de construcció, com la fusta, la pedra, el maó. La construcció és un dels aspectes més importants del joc. Per tant, al llarg del joc podràs millorar el que serà capaç de crear. , Subjecte a canvis sostres, golfes, escales i altres parts d'edificis. Un altre punt molt important és considerada armes. I també és objecte de millora. Armes disponibles Disponible actualització. Heus aquí un exemple. S'utilitza una senzilla ballesta, i, finalment, també afegeix-hi un efecte d'atordiment, i abans que te n'adonis i explosius pot aconseguir una pròtesi. Juga el joc Fortnite - significa constantment evolucionen i es tornen més forts. Però, recordeu que les proves són cada vegada més greus.

Gameplay implica tant l'empresa individual i joc articular. Per abordar amb eficàcia la invasió de monstres, els jugadors sovint creen aliances i clans. Podyschu mateixos companys fiables i actuar conjuntament amb ells. Ja veuràs, que serà encara més interessant!

Fortnite oportunitat de llibertat per donar un agradable moment d'oci. No perdis ni un minut més i unir-se a la comunitat de jocs divertits. Que totes les seves esperances es facin realitat!

 

Juga també