Gwent The Witcher Card Game

Noms alternatius: Gwent The Witcher Card Game
joc de cartes - ja que el 2015 va venir el joc de rol per a un sol jugador"Vedmak 3: Wild Ohota", milers de jugadors imbuïts de les aventures del bruixot Geralt carismàtic. El joc de cartes va ser finalment disponible el 2017 i segueix evolucionant.

Est 5 faccions, cadascuna de les quals difereix propi caràcter:

  • Nilfgaard per a l'alteració dels plans de l'enemic, anar a cap tipus de trucs inclouen la manera de la diplomàcia, només per imposar les seves pròpies condicions. cartes cap per avall jugades seran oberts només després del tancament del parany.

Chtoby construir una coberta forta, cal seleccionar les 30 targetes, prestant atenció a les seves característiques i de la qual les fraccions.

Uzhe ara pot descarregar GVINT: The Witcher. joc de cartes de forma gratuïta, i s'uneixen a les files dels jugadors entusiastes. A la mà se li dóna 10 cartes, i completament a l'atzar. Abans que comenci la batalla, tres de les targetes rebudes es poden intercanviar. A més dels diferents tipus de soldats en l'exèrcit, hi ha també el líder, que està aïllat de la resta dels seus talents especials. També hi ha targetes que poden tenir sobre el medi ambient reforça o debilita l'efecte contrari. Concursant ha de superar tres rondes, i després de cada guanyador de manifest després de marcar les cartes recollides. A la segona ronda, es pot obtenir una dues targetes addicionals, i la tercera només un, pel que ha de ser bo per pensar en la millor manera d'aplicar-les.

Esli de nou per tornar a la caracterització comparativa Gvinta a la caça salvatge, i en aquest joc, vostè es donarà compte de que no hi havia unitats addicionals de qualitat, i també canvien les propietats de les fraccions i els líders. joc de cartes es pot jugar amb jugadors reals i anar al torneig per lluitar contra una partida igualada.

GVINT: The Witcher.

 

Juga també