Carrera de cavalls

Noms alternatius: Carrera de cavalls

Els fabricants de llibres tampoc no estan oberts, i estan disposats a compartir els seus propis secrets sobre el possible vencedor. Com en qualsevol negoci relacionat amb tarifes, no sense engany i decepció. No obstant això, els salts són realment espectaculars, impressionants i bonics, que es poden gaudir sense la voluntat de guanyar. I si vols mirar a l'altre costat de la pista, el joc Big Race et convida als estables als eminents corredors.

Inici d'inici.

El somni de ser un participant, no un observador, es fa realitat, i ara estàs jugant grans salts, aprenent un nou negoci a fons, per tots costats. Fer un començament afilat i ràpid no haurà d'anar tot el camí nouvingut per convertir-se en propietaris de cavalls professionals. Cal organitzar la millor condició que es pot permetre per a la modesta capital que teniu mentre hi hagi.

Al parlar en les carreres, guanyes la primera capital.

Teamwork. A continuació se segueix la formació sota la direcció d'un entrenador que desenvoluparà un pla individual. Aquesta pot ser l'alternança de banys a la piscina amb la superació de la distància de resistència.

Si un entrenador de treball, jockey, cavall i tu, com a organitzador, per ser coordinat, ajudarà a guanyar més curses.

 

Juga també