Noms alternatius: Com sobreviure 2 Howe el 2 Survayv

Com sobreviure Joc 2 Recomanat per la supervivència.

van abandonar el joc accés primerenc Com sobreviure a 2 en els gèneres d'acció i aventura de rol. Fans de apocalipsi zombie com sobreviure 2 podran descarregar 29. 10. 2015 plataformes:

 • PlayStation 3 i 4.
 • Xbox 360.
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Pochemu persones atretes per l'horror? Potser els faltava talent per a l'espectacle i l'emoció en la vida, de manera que estan buscant una manera de despertar les emocions amb l'ajuda dels jocs d'ordinador. Fins i tot la pel·lícula no es pot comparar amb els projectes de jocs, ja que deixa a l'audiència en el paper d'observador, sense complicacions, mentre que en els temes de les joguines persona és capaç d'influir en la situació, millorar el teu heroi i submergir-se en una perillosa aventura per arribar a la meta.

 

 

Sobreviure entre els zombies.

Molts estan familiaritzats amb la prehistòria de la primera part de la diversió, i ara es pot descarregar Com sobreviure febrer. La situació amb els zombies de virus en Els Riskosne després d'uns pocs anys, no només no ha millorat, i cobrat impuls. Si al principi els científics pensaven que fer front als virus prou ràpid, si és aïllat, però ara està clar que l'inici de la pandèmia mundial.

Algú està tractant de sobreviure per si mateix, mentre que altres es reuneixen en grups. Terrible infecció infectat es torna més i més difícil cada dia per sobreviure en una descomposició, putrefacció món, però volen construir tan sols una semblança a distància de l'estabilitat i la prosperitat. El més important és no perdre l'esperança, i pot ser un dia en què serà capaç de trobar una fórmula que mata els zombies de virus.

temps perquè vostè vagi a Louisiana, però vostè pot esperar només en si mateixos. En aquest infern d'un temps has d'estar maleïda sort, intel·ligent i astut per trobar un lloc segur per a la construcció del campament. Oblida't dels escoltes de l'escola. Escola per a nens naturalistes no aptes per als homes que estan tractant d'organitzar més o menys còmode, no només per la seva pròpia vida, sinó també tractar de protegir als amics.

buscar menjar, aigua i refugi, així com comunicar-se amb diferents persones, tractant de comprendre les seves motivacions i aspiracions. No tots els amics són vius, després dels saquejos i el bandolerisme va florir mai, i ara tenen la condició de"legal". Com serà la trobada amb un estrany carismàtic que va prometre suport i assistència? ¿ Hem de confiar en ell? Hem de tractar, ja que és sens dubte millor que un zombi.

 

 

Característiques.

Com sobreviure febrer a PC li permet ampliar la seva base, portant-la a 16 persones, i quatre al mateix temps que vostè pot fer certes accions. Durant el trajecte en determinats moments pot apropar o allunyar de la ubicació per tal de veure millors resultats.

Cada personatge porta al desenvolupament de la seva part del camp, fent la feina, l'enfortiment de la construcció, mineria disposicions, de manera que les eines, armes i armadures. Vostè pot crear els seus propis personatges, i després entrenar-los per adaptar-se a les difícils condicions de vida. Mapes creats a l'atzar, i els herois explorar la zona obert als barris pobres de Nova Orleans.

recollir objectes que poden ser útils per enfortir i millorar l'heroi campament. Vostè ha de construir un parany per construir i enfortir les barricades, en els tallers d'habilitats magistrals, missions i participar en les batudes, però el canvi del dia les condicions climàtiques donen 2 Com sobreviure més realista.

fer tot per tal de millorar la vida a l'atmosfera d'una pandèmia. Estigui preparat per a un atac zombi en qualsevol moment, cobrir les espatlles i, a continuació, romandre intacte.

requisits mínims del sistema

 • OS: 64bit / Windows 7.
 • Memòria: 4 GB OZU
 • Protsessor: Intel i3 3GHz
 • Video: DirectX 11 compatible
 • Mesto espai en disc: 8 Gb
 • Zvukovaya targeta: DirectX 11 compatible
 • DirectX 11.
 

Juga també