Joc dels imperis

Noms alternatius: Joc dels imperis

Game Game of Empires: la lluita pel poder.

Edat mitjana

, amb tots els seus atributs representa el joc dels imperis. Els fanàtics d'una estratègia basada en torns s'enfonsaran en l'ambient de cavallers, campanyes militars i gestes per a la glòria del rei.

A partir dels primers anys de les tres potències s'enfronten entre si com a enemics, afinant les seves espases i somien amb derrocar els reis locals per dirigir la terra combinada sota el seu pancarta, per unir-se a ells com a territori neutral. Les lluites involucrades:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno ells mateixos els reis no volien arriscar-se en combat i empren senyors, que representaran els seus interessos. Tria una bona festa confiant a la ciutat, recluta un exèrcit i treu vida al desig del teu amo.

Game Empires et convida a jugar l'època més romàntica quan no hi havia escassetat d'aventures i augments, el valor en el camp de batalla i els tornejos. Apreneu els matisos del joc per aprofitar totes les característiques de les joguines i moltes hores de gaudi que hàgiu proporcionat.

per contractar, construir i desenvolupar.

L'objectiu és clar: cal explorar la terra i unir-los al seu compte. Però és correcte i combatre als vostres competidors i guanyar el que serà prou intel·ligent, energètic, valent i àgil. Això es pot aconseguir mitjançant una pràctica constant en campanyes, on segurament es produeixin enfrontaments amb les forces enemigues.

Podeu jugar al joc del joc Empires, amb una ocupació de fins a cinc cavallers, i cada un està guanyant el seu propi equip. Completar missions de manera perfecta per millorar les característiques del comandant i l'exèrcit. No oblideu millorar l'estructura de la ciutat: una serradora, mines, pedreres i altres proporcionen el material necessari per a la producció d'equips de soldats. La riquesa de la ciutat està directament relacionada amb l'èxit dels cavallers, pel que és del vostre interès acumular diners i recursos.

L'edat mitjana de

V tenia una gran fe en el poder diví, i hauria de referir-se a ells com a cofres replens d'aliments o d'or. Però el compte només no val la pena.

Tot per aconseguir l'objectiu.

bouts no poden dir que sigui molt espectacular. Els opositors convergeixen cap a fora en àrees obertes. Cada unitat és per a un dels cavallers. Els enemics alternaven atacs i l'exèrcit va matar. Quan es trenca completament en el seu lloc arriba un nou cavaller amb les seves forces. Aquest nivell ha de donar suport i intentar millorar, per seguir guanyant en tots els recomptes.

open la porta a un joc emocionant de registre de Game Empires, i després a les teves mans: si pots complir el somni del seu rei per unir-se i liderar la terra.

Funcions de joc de

Study, organitzeu les unitats en l'ordre correcte per mantenir els ingressos de la ciutat a un alt nivell, millorar els seus soldats, obtenir millors artefactes, comprar equips i que us delectaran amb l'èxit del combat.

fiable confiança en el joc del suport d'iPlayer a Empires en un moment de perill, i com més gran sigui el vostre estatus, més probable és que us ajudi col·locant els vostres peus tots els seus talents, inclosa la gestió del gel, atacs de foc, màgia indomable.

Way del jugador corre sobre un vast territori marcat al mapa. Exploreu els racons i les ratlles de l'enemic, instal·lades a la terra de la bandera lliure, declarant part del Regne Unit. Tindreu una feina interessant, i el camí no semblarà avorrit. Dures, però un món tan meravellós espera al seu governant, disposat a demostrar el poder, la saviesa, la cura, la visió i el talent del comandant.

 

Juga també