Noms alternatius: LawBreakers
Tema, que va ser triat per la seva creadors obra mestra està en el pla del món post-apocalíptic en què per sobreviure.

Na el final de l'estiu de 2017, la companyia ha planejat el llançament del projecte, i els jugadors no pot esperar per poder jugar als transgressors de la llei de joc. I la majoria dels jocs d'atzar es van fer càrrec de realitzar l'ordre previ, això és només per a un ordinador i un prefix de diferents termes. No obstant això, el nombre de còpies per pre-ordre per a la PS4 està limitada a només 5000 còpies, així que és millor pressa. Que han experimentat la joguina estaven satisfets, però va dir que ha d'estar constantment en guàrdia, perquè tot el que està succeint massa ràpid. La situació està canviant a gran velocitat, i la bellesa del món mecanitzat el distregui de la realització de tasques urgents.

Prezhde d'infractors de la llei juguen, és interessant conèixer la història. Però la humanitat no ha desaparegut i va ser capaç d'adaptar-se a les noves condicions. una nova generació ha crescut en les ruïnes del vell món, més avançats.

Vnachale semblava que la vida es va ajustar i l'equilibri restaurat. Però va ser l'aparició, ja que les organitzacions criminals han acumulat forces, per tal d'abocar als carrers un cop un corrent de gran abast. La societat estava dividida en dos grups, la màfia i la llei. És en aquesta confrontació que es construeix la trama d'iPlayer LawBreakers. A l'entrar en un futur llunyà, per dominar l'aeronau inusual per explorar tots els racons del nou món per explorar i provar les armes futuristes.

 

Juga també