La vida és estranya: Abans de la tempesta

Noms alternatius: La vida - una cosa estranya: Abans de la tempesta

Nou joc La vida és estranya: Abans de la tempesta.

  Sobre la metamorfosi de la trama. "Això vol dir que els autors ens envien tres anys abans de començar la història principal. Va ser en aquell moment quan es va conèixer a Chloe Price i després va fer amistat amb Rachel Amber.

 

Mentre juga el joc Life Is Strange: Abans de la tempesta, seràs portat per un remolí de personatges complexos. Les noies adolescents sempre són difícils d'experimentar un període de creixement, i creuen que tot és massa complicat, ambigu, contradictori. Busquen el suport dels amics, i només així aconsegueixen superar tots els dies la realitat que els ha caigut.

 

Quan Rachel va descobrir sobtadament que la seva família tenia un secret terrible durant molt de temps, va donar una volta radical a la seva vida. Els pensaments pesats, els cops del destí, els problemes d'un pla diferent poden minar la fe en el bé i la humanitat de qualsevol persona. És especialment difícil afrontar-los amb els joves. Només l'amistat amb Chloe ajuda a una noia a fer front a la situació, encara que ella mateixa va haver de suportar moltes tragèdies, com la mort del seu pare, la pèrdua del seu millor amic i molts altres esdeveniments. Tot això no es pot contenir en una sola ànima i no es trenca. Per això, hi ha núvies per poder recolzar-se el més possible, substituint una espatlla fràgil però fiable al mateix temps.

 

Descàrrega La vida és estranya: abans de la tempesta està disponible a partir de setembre de 2017. Com expliquen els autors del projecte, aquest joc afecta els aspectes socials de la vida de cadascun de nosaltres. Hi ha moments de mort, pèrdua i patiment, però el negatiu es veu compensat per manifestacions d'amistat sincera, amor i afecte. El joc es basa en emocions vives i, per tant, no deixa indiferents. Chloe apareix davant nostre com una noia bastant nítida i determinada.

V La vida és estranya: abans de la tempesta hi ha un episodi de bonificació de joc"Adéu". En ella, l'última vegada que els jugadors podran actuar en nom de l'heroïna Max Caulfield.

 

Juga també