Lliga dels Àngels 2

Noms alternatius: Lliga dels Àngels 2

Game League of Angels 2: bellesa tridimensional.

Si ets un admirador de la primera part de les històries de fantasia, el joc League of Angels 2 et delectarà amb noves millores:

  Gràfics
 • Trehmernaya, increïbles dinàmiques i impressionants efectes especials.
 • Més de 50 caràcters, on entre els nous personatges, segur que coneixeràs als teus amics.
 • Per desenvolupar una estratègia i aplicar tàctiques, es va fer encara més interessant amb les noves funcions.
 • A més masmorres poblades per dracs, criatures demoníacas, gegants i altres monstres.
 • angels participació en batalles, el seu bombament i la capacitat d'organitzar les seves pròpies lligues.

  Vés esperant una col·lisió amb el mal, però l'experiència, la màgia, les armes i la ràbia per ajudar a derrotar a tots els enemics i lluitar amb el cap principal. Va arribar a ser encara pitjor, cada vegada més, i només es pot guanyar junts.

  Batalla a la guerra.

  Fins i tot entre els àngels de la pau no dura per sempre. Un cop més van tornar els vells desacords, es van rebel·lar els malvats desvetllats desvetllats del món subterrani. Àngels preciosos: Athena, Moira i Fortuna van fundar el seu propi regne independent: iniciada la unió, la ciutadella i el regne dels déus immortals.

  Ningú sap quan hi haurà pau, però tot i així esperem viure fins a aquest punt. Mentrestant, cal recollir les peces de l'antic artefacte, però per això necessitem una nova lliga d'àngels.

  El primer pas important és verificar la Lliga dels Àngels 2. Al costat de ser una bona selecció del seu àngel amb característiques úniques. Podràs desenvolupar-los i millorar-los gradualment, aportant noves funcions, ajustant-ne els existents. Per fer-ho, seguiu les instruccions, que afecten positivament l'experiència. A poc a poc, seràs tan fort que puguin enfrontar-te amb opositors realment perillosos.

  Hotya La població angelical d'aquest món pertany a diferents faccions, no els impedeix unir-se a la lliga per obtenir els millors resultats. Junts, podeu explorar una cova remota habitada per terribles criatures, destruir-les i rebre un premi molt merescut. Després del quinzè nivell estarà disponible per a masmorres de més prestigi amb artefactes i tresors especialment valuosos.

  Boví i equips.

  : jugaràs League of Angels 2, tenint l'oportunitat de visitar el PVP Arena per shlestnutsya un oponent en un duel. Si anheleu l'emoció i l'espectacle, inicia un enfrontament massiu entre els grups i, per arribar al nivell 20, teniu dret a crear els seus propis gremis ia organitzar atrocitats massives a les masmorres.

  El bon pas de les missions requereix un bon equip, que es divideix en la 4a classe:

  • Epichnoe
  • Legendarnoe
  • Neobychnoe
  • Redkoe

  Uluchshat pot ser de forma natural o accelerar el procés recorrent a l'ajuda de la moneda del joc.

  El nivell de l'heroi a la Lliga dels Àngels 2 iPlayer també ajudarà a la joieria, accessoris i peces de vestir, que s'adjunten a les ales i que són nous. Abans de distingir l'heroi d'un altre vestit, aprèn totes les seves opcions. Tingueu en compte que les comandes es divideixen en homes i dones.

  Popadaya en un món ple de màgia, pots esperar sorpreses, així que no és estrany què passa? Com un dels àngels, serà més accessible, i és important aprendre com fer servir el regal de la caiguda. El teu àngel és prou fort i capaç, però en el gremi és encara més poderós. Voleu sortir de l'empresa, sempre ho podeu fer?

 

Juga també