mass Effect

Noms alternatius: mass Effect

Mass Efecte - un joc que va ser condemnat a l'èxit. Es fa en les millors tradicions del gènere de la fantasia. Malgrat algunes similituds amb KOTOR, el projecte és molt popular. A més, els desenvolupadors amb mestria disfressats plagi sota un nou gran motor. Gràfics del joc és excel·lent, els combats i tirotejos són realistes, tots els elements bàsics del gènere són presents en la seva totalitat en una sola paraula, els jugadors es queixen de no importa què. Per davant es reunirà amb el personatge principal, que s'acompanya d'un parell de companys de viatge a través de les extensions d'espai intergalàctic. A disposició teu personatge es Starship mod anomenat Normandia.

V Mass Effect PC que ha de complir amb els dilemes familiars de l'heroi haurà de triar la que, bo o dolent, de costat a costat. En les conferències intergalàctics per decidir el destí dels planetes i les galàxies senceres. Sí, tot massa seriosament, i per què estàs pensant?

s'inicia la història

Chtoby dels seus herois, caldrà, en primer lloc, descarregar Mass Effect. Per a això serà suficient per trobar la distribució del joc en un dels torrents més populars. A més, tots els del polze - Seleccioneu primer la identitat del seu caràcter, farà la seva biografia única i pot anar amb seguretat en un viatge. Depenent de quin tipus de biografia prefereix triar canviarà els diàlegs del joc, així com el nombre de llocs de treball. A la missa caràcters efecte pot pertànyer a diferents classes.

  • Psionik
  • Soldat
  • Tehnik

Krome d'elecció són diverses classes mixtes. Editor de caràcters que triga mitja hora com a mínim, però està dissenyat de manera tan eficient, que al seu torn passarà desapercebuda.

La missió de Mass Effect

V apareix del no-res. Els desenvolupadors han aconseguit que el projecte intrigant quan sembla que gairebé tots han de amarrar amb parcel·la geymerstva guanyant tal velocitat que el joc podria no apartar els ulls. Simplement no pot guardar silenci sobre el fet que a l'extrem que estàs en una pel·lícula d'acció de Hollywood real és un agut, no menys. Doncs bé, en general, s'entén que cal descarregar el joc, també no pot faltar això, ¿no és així?

Mass Effect

V armes herois més modern i potent. Pel que el tracte és molt simple amb els enemics estrangers. Però no es relaxi massa aviat, tractar de començar a passar un parell de missions. Personatges seran capaços d'utilitzar tots els avantatges tècniques de la civilització, que diversifiquen en gran mesura el joc i fer-lo més dinàmic. Enmig de les batalles que pot donar ordres als seus aliats, sinó que també representen un objectiu. El que és cert que és més rellevant només quan s'enfronten a un veritable caps mare que s'obriran per a vostè en els nivells de dificultat superiors.

Nu que encara no estan preparats per completar la seva col·lecció de jocs favorits de la nova instància? Per a més claredat, es suggereix posar-se al corrent de la presentació descremada Mass Effect vídeo tràiler, que descriu en detall tots els beneficis del projecte.

 

Juga també